Više

  Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara posjetio Vladu Županije Posavske

  Najčitanije

  Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara posjetio je Vladu Županije Posavske i tom prigodom razgovarao s predsjednikom Vlade ŽP Đurom Topićem o stanju u Županiji Posavskoj. Sastanku su nazočili i ministar pravde u Vladi Federacije BiH Mato Jozić, predsjednik Skupštine ŽP Blaž Župarić i ministar unutarnjih poslova u Vladi ŽP Željko Nedić.

  Predsjednik Vlade ŽP Đuro Topić upoznao je Predsjednika Federacije BiH i federalnog ministra s prioritetima rada, planovima i započetim projektima u Županiji, posebno istaknuvši projekte u cestovnoj infrastrukturi i zaštiti od visokih voda, a za čiju realizaciju je potrebna potpora viših razina vlasti.
  Tijekom sastanka bilo je riječi i o radu Skupštine Županije Posavske, o čemu je nazočne izvijestio predsjednik Skupštine ŽP Blaž Župarić.
  Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara istaknuo je kako Županija Posavska zaslužuje potporu viših razina vlasti, te izrazio spremnost za nastavak suradnje na realizaciji projekata koji su od značaja za Županiju Posavsku.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti