Više

  Predsjednik Vlade Klaić uručio nagrade pobjedniku 1.Božićnog turnira u malom nogometu „Orašje 2017“

  Najčitanije

  Završen je prvi Božićni turnir u malom nogometu koji je po prvi puta održan u novoj sportskoj dvorani u Orašju. Kroz 12 večeri bilo je blizu 10.000 posjetitelja. U izvanrednoj sportskoj atmosferi pred oko 800 gledatelja u finalnoj večeri pobjednik turnira i nagradu od 3.000 KM osvojila je ekipa Lux Wash iz Lončara koja je u finalnoj utakmici pobijedila Tramošnicu. U susretu za treće mjesto Jastrebovi iz Matića svladali su ekipu AGS Antunović. Za najboljeg igrača turnira proglašen je Ermin Huseinbašić iz ekipe Tramošnica, najbolji vratar je Bahor Emir, a najbolji strijelac Vladan Ćulum, obojica članovi ekipe Lux Wash.

  Nagrade najuspješnijima uručio je Marijan Klaić predsjednik Vlade ŽP. U prigodnom obraćanju i čestitanju svim sudionicima turnira kazao je da će nova sportska dvorana  još više doprinijeti razvoju malog nogometa, ali i ostalih dvoranskih sportova. -Dvorana je upravo i građena za promicanje i razvoj sporta, kako u školama, tako i u klubovima, te među rekreativcima. Ja sam i očekivao da će ovaj turnir biti uspješan, jer Posavina je oduvijek imala odlične ekipe koje su osvajale turnire u regiji. Uvjeren sam da je turnir napravio lijepu i pozitivnu promociju Posavine, a organizatori zaslužuju čestitke na odluci da dio sredstava od ulaznica usmjere u humanitarne svrhe, naglasio je premijer Klaić.

  Zbog prekrasnog navijačkog i koretnog ozračja organizatori turnira dobili su najviše ocjene.-Drago nam je i zahvalni smo da su podržali našu ideju o humanitarnim akcijama, istaknuo je Matijas Pejić predsjednik MNK Posavina Orašje, koji je bio organizator turnira. Od ulaznica su odvojili 1.600 KM za Udrugu djece s posebnim potrebama Orašje, te  1.200 KM za Josipa Džoića teško stradalog mladića iz Donje Mahale. Uprava MNK Posavina  pokazala je solidarnost i uručila 500 KM  bivšem igraču HNK Orašje, svojem suigraču i velikom prijatelju Adinu Alihodziću, koji je prije 16 mjeseci doživio veliku nesreću na treningu u Orašju i preživio udar groma.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti