Više

  Predsjednik Vlade Topić i načelnik Piljić uručili medalje finalistima Kupa BiH

  Najčitanije

  HOK Domaljevac osvojio je još jedan u nizu povijesnih uspjeha po treći puta plasmanom u finale KUP-a BiH u odbojci, a nakon natječaja kojeg je objavio odbojkaški savez BiH HOK Domaljevac po prvi puta bio je domaćin finalne utakmice. Susret je jučer odigran u Sportskoj dvorani u Orašju. U muškoj odbojci za seniore sastala se domaća momčad i OK Mladost Brčko. Bolja momčad brčanskih odbojkaša po osmi puta je obranila titulu državnog prvaka. Treneri klubova Zlatko Ivić i Branko Mišić čestitali su sportsku igru i odličnu organizaciju manifestacije.

  Predsjednik Vlade Županije Posavske Đuro Topić dodijelio je medalje pobjednicima državnog Kupa OK Mladost Brčko, a načelnik općine Domaljevac-Šamac Stjepan Piljić drugoplasiranoj momčadi HOK Domaljevac koja je još jednom pokazala da na odličan način promovira sport, odbojku i Posavinu. Čestitali su sudionicima završnice Kupa BiH i uputili riječi potpore takvom prezentiranju sporta. Igrač Mladosti Asmir Hukičević proglašen je najboljim igračem utakmice, a nagradu je primio iz ruku Tomislava Ćoškovića, pomoćnog trenera u Hrvatskoj odbojkaškoj reprezentaciji.

  Finalna utakmica, odigrana u prepunoj oraškoj sportskoj dvorani pred oko tisuću gledatelja, bila je više od sporta. Slika iz oraške dvorane, odaslana putem signala BHRT1 bila je dostupna u svim krajevima BiH, ali i europskim zemljama. Utakmica je potvrdila da se u Posavini igra najbolja odbojka, a publika je napravila veličanstven dekor i utakmicu pretvorila u istinski sportski spektakl koji godinama nije viđeno na odbojkaškim sportskim terenima BiH, rečeno je sportskim komentarima brojnih medija koji su pratili utakmicu u Orašju.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti