Više

  Predsjednik Vlade ŽP Đuro Topić i ministar Dragutin Živković obišli posavske gospodarstvenike na sajmu gospodarstva u Mostaru

  Najčitanije

  Međunarodni sajam gospodarstva u Mostaru, na kojem je u proteklih 25 godina izlagalo više od 1200 izlagača iz cijeloga svijeta, a posjetilo više od milijun posjetitelja, afirmirao se kao najveća i najznačajnija gospodarska manifestacija u širim razmjerima. Uz izložbeni dio na sajmu je i ove godine pripremljen raznolik i edukativan konferencijski program, te susreti gospodarstvenika.

  Predsjednik Vlade Županije Posavske Đuro Topić i ministar gospodarstva, rada i prostornog uređenja Dragutin Živković obišli su štandove posavskih gospodarstvenika. Izrazili su zadovoljstvo izloženim potencijalima gospodarstva i sudjelovanjem na ovoj prestižnoj gospodarskoj manifestaciji.

  Na međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru sudjeluje i 13 gospodarskih subjekata s prostora Županije Posavske, a sa štandom je predstavljen i pokrovitelj odlaska posavskih gospodarstvenika Vlada Županije Posavske. Organizator za izlagače iz Županije Posavske je Ministarstvo gospodarstva, rada i prostornog uređenja Županije Posavske. Ukupan prostor na sajmu predviđen za izlagače s područja Županije Posavske je 391 m2.

  Na sajmu gospodarstva u Mostaru svoje proizvode i potencijale predstavili su: Yimor d.o.o. (Magic ice), Maxhof Gruppe d.o.o., Duo Domaljevac d.o.o., Eko Posavina, Abonos Posavina, Techno Win d.o.o., Pims Elektro Oprema d.o.o., Classy BH d.o.o., Biro Commerce d.o.o.,Peplast d.o.o.,Temax BH d.o.o., JD Saddlery d.o.o. i Obnova Promet d.o.o. kao i Turistička zajednica Županije Posavske.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti