Više

  Predsjednik Vlade ŽP Đuro Topić održao sastanak s predstavnicima Šahovskog kluba Orašje i Kickboxing kluba 2002 Odžak

  Najčitanije

  Predsjednik Vlade Županije Posavske Đuro Topić održao je danas (20.07.) sastanak s trenerom Šahovskog kluba Orašje Vjekoslavom Živkovićem i predsjednikom Kickboxing kluba 2002 Odžak Grgom Grgićem. Sastanku je nazočila i ministrica prosvjete, znanosti, kulture i sporta ŽP Ana Andrić, te predstavnici klubova. Razgovarali su o aktivnostima klubova i mogućnosti pomoći u daljnjem radu.
  Predstavnica Šahovskog kluba Orašje Andrea Maria Oršolić je na državnom kadetskom prvenstvu osvojila drugo mjesto i na taj način ostvarila plasman na Svjetsko prvenstvo, te će sudjelovati na Svjetskom šahovskom kadetskom prvenstvu koje će se održati ove godine u Rumunjskoj. Predstavnik Kickboxing kluba 2002 Odžak Teo Grgić je kroz kvalifikacijske turnire ispunio kvotu i dobio poziv od reprezentacije BiH za sudjelovanje na Svjetskom prvenstvu u kickboxu koje će se održati u listopadu u Italiji.
  -Drago mi je da smo ugostili predstavnicu Šahovskog Kluba Orašje Andreu Mariu Oršolić koja će sudjelovati na kadetskom Svjetsko prvenstvo u Rumunjskoj i predstavnika Kickboxing kluba 2002 Odžak Tea Grgića koji će sudjelovati na Svjetskom prvenstvu u kickboxu u Italiji. Raduje nas da možemo financijski pomoći odlazak na natjecanje ovih mladih ljudi koji će nas predstavljati na svjetskim prvenstvima, te očekujemo da će biti više ovakvih prilika u budućnosti, rekao je predsjednik Vlade Županije Posavske Đuro Topić.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti