Više

  Predsjednik Vlade ŽP Đuro Topić ugostio pobjednike državnog natjecanja iz pružanja prve pomoći

  Najčitanije

  Predsjednik Vlade Županije Posavske Đuro Topić s ministrom zdravstva i socijalne politike Damirom Živkovićem ugostio je u sjedištu Vlade Županije Posavske u Orašju pobjednike državnog natjecanja iz pružanja prve pomoći. Pobjednici državnog natjecanja, ekipa Osnovne škole fra Ilije Starčevića iz Tolise i ekipa „Tutti Fratelli“ iz Srednje strukovne škole Orašje bile su u pratnji: Edine Pačuković, koordinatorice za mlade Crvenog križa Orašje; Ivane Oršolić, voditeljice sekcije pružanja prve pomoći; ravnateljice Srednje strukovne škole Orašje Mirijam Filipović Dominković, ravnateljice OŠ fra Ilije Starčevića Tolisa Nataše Oršolić i Marijana Mijatovića, predsjednika skupštine Crvenog križa Orašje.

  Predsjednik Vlade ŽP Topić je čestitao učenicima i njihovim voditeljima na odličnim rezultatima, a gosti su se zahvalili na prijemu u Vladi.

  Ekipa Osnovne škole fra Ilije Starčevića Tolisa i ekipa „Tutti Fratelli“ iz Srednje strukovne škole Orašje osvojile su prva mjesta u obje kategorije na 19. Državnom natjecanju iz pružanja prve pomoći koje je održano u Orašju u subotu 25.03.2023. godine. Organizator natjecanja bilo je Društvo Crvenog križa BiH, a domaćin Crveni križ Grada Orašja.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti