Više

  Predsjednik Vlade ŽP Klaić i Federalni ministar Martić potpisali ugovor o sufinanciranju projekta uređenja prostora oko Sportske dvorane u Orašju

  Najčitanije

  Predsjednika Vlade Županije Posavske Marijana Klaića danas ( 23.06.) u Sarajevu je primio ministar prostornog uređenja u Vladi FBiH Josip Martić. U Federalnom ministarstvu prostornog uređenja potpisali su ugovor o sufinanciranju projekta vezano za sanaciju šteta – uređenje prostora oko sportske dvorane u Orašju, koja je bila dijelom zahvaćena poplavama u svibnju 2014.g. Ukupna vrijednost projekta je 188.000,00 KM, od čega Federalno ministarstvo prostornog uređenja sufinancira sa iznosom od 100.000,00 KM.

  -Zahvaljujem se Federalnom ministru Martiću što je prihvatio našu aplikaciju čime je prihvaćeno sufinanciranje za nas važnog projekta, jednog u nizu projekata rehabilitacije nakon poplava 2014.g. Moram istaknuti da je Vlada Županije Posavske imala i ranije dobru suradnju sa Federalnim ministarstvom prostornog uređenja, osobito ministrom. To je vidljivo pri učinkovitosti kod ishodovanja odgovarajućih suglasnosti i dozvola kod sanacije savskih obrambenih nasipa na najugroženijim dionicama u Prudu i Tursinovcu, koji su rekonstruirani prošle godine, izjavio je predsjednik Vlade Županije Posavske Marijan Klaić.

   

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti