Više

  Predsjednik Vlade Županije Posavske obišao Županijsku bolnicu u Orašju

  Najčitanije

  Predsjednik Vlade Županije Posavske Đuro Topić posjetio je Županijsku bolnicu u Orašju. Prim. dr. med. Perica Jelečević, ravnatelj bolnice sa suradnicima primio je predsjednika Topića. Na sastanku je razgovarano na aktualne teme iz oblasti zdravstva, osobito o funkcioniranju središnje zdravstvene ustanove Županijske bolnice Orašje u izazovnom pandemijskom vremenu.

  Ravnatelj dr. Jelečević je predsjednika Topića upoznao sa stanjem u Županijskoj bolnici, osobito sa stanjem na COVID Odjelu i brojem kovid pacijenata, te koliko je sve to skupa utjecalo na poslovanje bolničke ustanove u protekloj godini. Konstatirano je da je Županija značajno pomogla u financijskoj stabilizaciji bolnice što joj je olakšalo rad, posebno u nabavci svega potrebnoga za COVID odjel, ali i u drugim segmentima funkcionira Županijske bolnice Orašje.

  Ravnatelj bolnice zahvalio se na potpori koju pruža Županija.- U ovom vremenu pandemije mi kao zdravstveni sustav preorijentirani smo na jedan sasvim novi stil rada jer imamo Covid odjel i moramo se tim baviti u punom bolničkom kapacitetu. Smatram da mi to u Orašju dosta uspješno radimo, izjavio je dr. Jelečević.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti