Više

  Predstavnici Mreže vijeća učenika posjetili Ministarstvo prosvjete, znanosti, kulture i športa

  Najčitanije

  Ministarstvo prosvjete, znanosti kulture i športa danas (05.02.) posjetili su učenici Školskog centra fra Martina Nedića Orašje, predstavnici Mreže vijeća učenika, organizacije koja promovira interese učenika. Srednjoškolci su informirali ministra Marija Pejića o realiziranim aktivnostima i budućim planovima Mreže vijeća učenika.
  -Realizirali smo akciju „Jedan slatkiš, jedno dijete“ u sklopu ukupne akcije koja se provodila u BiH, a prikupljena sredstva smo iskoristili za kupnju paketa koje smo darovali Udruzi djece sa posebnim potrebama Orašje i Dječjem vrtiću Pčelica Orašje. Nastavljamo biti aktivni i u ovoj godini, izjavila je Silvia Vincetić, predsjednica Mreže vijeća učenika Posavske Županije. U izaslanstvu učenika bili su još i Andrej Oršolić, član lokalnog tima Asocijacije srednjoškolaca BiH i Ivan Živković, član Vijeća učenika.
  -Raduje me činjenica što srednjoškolci imaju inicijativu i što se angažiraju i u izvan nastavnim oblastima. Osobito su za pohvalu njihove planirane radionice i predavanja na temu informiranja učenika o pravima, ali i školskim obavezama, izjavio je ministar Pejić.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti