Više

  Pregled sigurnosnih događaja za period 7.8.-11.8.2023. godine

  Najčitanije

  Tijekom proteklih 96 sati na području nadležnosti Uprave policije Ministarstva unutarnjih poslova Županije Posavske evidentirani su sljedeći događaji:

  KRIMINALITET

  Evidentirane su tri prijave počinjenja kaznenih djela.

  Dana 07. kolovoza 2023. godine oko 12,40 sati PS Orašje je zaprimila prijavu kojom je M.K. rođen 1968. godine, nastanjen u Matićima prijavio da je u proteklih sedam dana iz njegove obiteljske kuće nepoznata osoba ili više njih otuđila 2500 eura u raznim apoenima. Po prijavi je postupila patrolna ophodnja koja je potvrdila navode prijave i osigurala mjesto događaja do dolaska dežurnih kriminalističkih istražitelja i tehničara koji su izvršili očevid zbog postojanja osnova sumnje u počinjenje KD „Krađa. Očevidom je utvrđeno da je nepoznata osoba otuđila novac koji se nalazio u koverti u dječjoj sobi na katu obiteljske kuće u Matićima.

  Dana 10. kolovoza 2023. godine oko 13,10 sati PS Orašje je zaprimila prijavu kojom je I.P. rođen 1972. godine, nastanjen u SR Njemačkoj prijavio da je u noći 09/10.08.2023 godine nepoznata osoba ili više njih otuđila kućište rešetke sa senzorom u lijevoj strani prednjeg odbojnika sa njegovog osobnog vozila koje se nalazilo parkirano na parking prostoru ŠRC Bazeni u Orašju. Po prijavi je postupila patrolna ophodnja koja je potvrdila navode prijave i osigurala mjesto događaja do dolaska dežurnih kriminalističkih istražitelja i tehničara koji su izvršili očevid zbog postojanja osnova sumnje u počinjenje KD „Teška krađa“ te će poduzeti i druge mjere i radnje predviđene zakonom.

  Dana 10. kolovoza 2023. godine oko 17,15 sati PS Orašje je zaprimila prijavu kojom je I.K. rođen 1965. godine, nastanjen u Boku prijavio da je u noći 09/10.08.2023 godine nepoznata osoba ili više njih otuđila 100 komada lubenica iz njegove njive zv. Rupovo polje vrijednosti 1000 KM po izjavi prijavitelja. Po prijavi je postupila patrolna ophodnja koja je potvrdila navode prijave i osigurala mjesto događaja do dolaska dežurnih kriminalističkih istražitelja i tehničara koji su izvršili očevid zbog postojanja osnova sumnje u počinjenje KD „Teška krađa“ te će poduzeti i druge mjere i radnje predviđene zakonom.

  JAVNI RED I MIR

  Zabilježene su četiri prijave narušavanja javnog reda i mira.

  Dana 08. kolovoza 2023. godine oko 19,20 sati Ž.Lj. rođen 1968. godine, nastanjena u mjestu Jezero, općina Vukosavlje je narušio javni red i mir odbijanjem zakonite zapovijedi izdane od strane policijskih službenika prilikom poduzimanja službenih radnji. Imenovanom je uručen prekršajni nalog u skladu sa Zakonom o prekršajima protiv javnog reda i mira Županije Posavske.

  Dana 09. kolovoza 2023. godine oko 19,20 sati A.H. rođen 1963. godine, nastanjena u Odžaku je narušio javni red i mir stvaranjem nepotrebne buke radom motornog vozila. Protiv imenovanog će biti proveden prekršajni postupak u skladu sa Zakonom o prekršajima protiv javnog reda i mira Županije Posavske.

  Dana 09. kolovoza 2023. godine oko 19,45 sati PS Odžak je zaprimila prijavu kojom je prijavljeno da se J.J. rođen 1999. godine, nastanjen u Vrbovcu kreće cestom i uznemirava građane vikom i psovkama. Na mjesto događaja je upućena patrolna ophodnja koja je potvrdila navode prijave i utvrdila da je imenovani narušio javni red i mir naročito drskim ponašanjem zbog čega će protiv istog biti proveden prekršajni postupak u skladu sa Zakonom o prekršajima protiv javnog reda i mira Županije Posavske.

  Dana 09. kolovoza 2023. godine oko 22,10 sati PS Orašje je zaprimila prijavu kojom je T.D. rođena 1982. godine, nastanjena u Orašju prijavila da ima problema s J.K. rođen 1987. godine, nastanjen u Vidovicama. Na mjesto događaja je upućena patrolna ophodnja koja je potvrdila navode prijave i utvrdila da je imenovani J.K. narušio javni red i mir naročito drskim ponašanjem zbog čega će protiv istog biti proveden prekršajni postupak u skladu sa Zakonom o prekršajima protiv javnog reda i mira Županije Posavske.

  PROMET

  Evidentirano je 12 prijava prometnih nezgoda.

  Dana 07. kolovoza 2023. godine oko 23,30 sati PS Odžak je zaprimila prijavu prometne nezgode koja se dogodila na autocesti A1 u neposrednoj blizini odmorišta Vrbovački Lipik. Po prijavi su postupili službenici prometne policije PU Odžak koji su potvrdili navode prijave i utvrdili da je u nezgodi sudjelovao J.Đ iz Modriče koji je upravljajući osobnim vozilom ostvario kontakt sa pticom. U nezgodi je nastupila materijalna šteta.

  Dana 08. kolovoza 2023. godine oko 17,30 sati PS Orašje je zaprimila prijavu prometne nezgode koja se dogodila u Donjom Mahali u ulici Stjepana Radića i u kojoj su sudjelovali Đ.Dž iz Donje Mahale i M.V. nastanjen u Austriji koji su u trenutku nezgode upravljali osobnim vozilima. U nezgodi je nastupila materijalna šteta bez ozlijeđenih osoba u kojoj su sudionici razmijenili osobne podatke i popunili obrazac Europskog izvješća o prometnoj nezgodi, te im je izdana Potvrda o prijavi događaja.

  Dana 09. kolovoza 2023. godine oko 02,50 sati PS Orašje je zaprimila prijavu kojom je prijavljeno da su u DZ Orašje dovezene 2 osobe koje su ozljede zadobile u prometnoj nezgodi. Po prijavi su postupili službenici prometne policije PU Orašje koji su potvrdili navode prijave i utvrdili da je došlo do prometne nezgode u Donjoj Mahali u kojoj su sudjelovali L.P. iz Donje Mahale koji je u trenutku nezgode upravljao mopedom i putnik na mopedu D.H. iz Slavonskog Broda. U nezgodi su imenovani zadobili lake tjelesne ozljede konstatirane od strane dežurnog liječnika ŽB Orašje.

  Dana 09. kolovoza 2023. godine oko 09,10 sati PS Orašje je zaprimila prijavu prometne nezgode koja se dogodila u Orašju na križanju XXVI ulice i Avenije. Po prijavi su postupili službenici prometne policije PU Orašje koji su potvrdili navode prijave i utvrdili da su u nezgodi sudjelovali R.A. nastanjen u SR Njemačkoj i A.P. iz Orašja koji su u trenutku nezgode upravljali osobnim vozilima. U nezgodi je nastupila materijalna šteta.

  Dana 09. kolovoza 2023. godine oko 13,40 sati PS Domaljevac-Šamac je zaprimila prijavu prometne nezgode koja se dogodila u Baziku i u kojoj su sudjelovali A.Ć. iz Vučkovaca i S.I. iz Domaljevca koji su u trenutku nezgode upravljali osobnim vozilima. U nezgodi je nastupila materijalna šteta bez ozlijeđenih osoba u kojoj su sudionici razmijenili osobne podatke i popunili obrazac Europskog izvješća o prometnoj nezgodi, te im je izdana Potvrda o prijavi događaja.

  Dana 09. kolovoza 2023. godine oko 15,35 sati PS Orašje je zaprimila prijavu prometne nezgode koja se dogodila na regionalnoj cesti R 463 i u kojoj su sudjelovali J.K. iz Oštre Luke i R.Ž. iz Kostrča koji su u trenutku nezgode upravljali osobnim vozilima. U nezgodi je nastupila materijalna šteta bez ozlijeđenih osoba u kojoj su sudionici razmijenili osobne podatke i popunili obrazac Europskog izvješća o prometnoj nezgodi, te im je izdana Potvrda o prijavi događaja.

  Dana 09. kolovoza 2023. godine oko 17,05 sati PS Orašje je zaprimila prijavu prometne nezgode koja se dogodila u Orašju u XIV ulici i u kojoj su sudjelovali R.T. iz Brčkog i E.D. nastanjen u Austriji koji su u trenutku nezgode upravljali osobnim vozilima. U nezgodi je nastupila materijalna šteta bez ozlijeđenih osoba u kojoj su sudionici razmijenili osobne podatke i popunili obrazac Europskog izvješća o prometnoj nezgodi, te im je izdana Potvrda o prijavi događaja.

  Dana 10. kolovoza 2023. godine oko 08,10 sati PS Orašje je zaprimila prijavu prometne nezgode koja se dogodila u Orašju u ulici Avenija i u kojoj su sudjelovali J.V. iz D. Mahale koji je u trenutku nezgode upravljao osobnim vozilom i parkirano osobno vozilo vlasništvo LJ.K. iz Grebnica. U nezgodi je nastupila materijalna šteta bez ozlijeđenih osoba u kojoj su sudionici razmijenili osobne podatke i popunili obrazac Europskog izvješća o prometnoj nezgodi, te im je izdana Potvrda o prijavi događaja.

  Dana 10. kolovoza 2023. godine oko 10,35 sati PS Domaljevac-Šamac je zaprimila prijavu prometne nezgode koja se dogodila u Domaljevcu 22.07.2023 godine oko 09,00 sati i u kojoj su sudjelovali D.L. i S.Ć. obojica iz Domaljevca koji su u trenutku nezgode upravljali osobnim vozilima. U nezgodi je nastupila materijalna šteta bez ozlijeđenih osoba u kojoj su sudionici razmijenili osobne podatke i popunili obrazac Europskog izvješća o prometnoj nezgodi, te im je izdana Potvrda o prijavi događaja.

  Dana 10. kolovoza 2023. godine oko 17,30 sati PS Odžak je zaprimila prijavu prometne nezgode koja se dogodila u Odžaku u ulici 14. Travnja i u kojoj su sudjelovali B.Š. iz Odžaka i P.Š. nastanjen u Švicarskoj koji su u trenutku nezgode upravljali osobnim vozilima. U nezgodi je nastupila materijalna šteta bez ozlijeđenih osoba u kojoj su sudionici razmijenili osobne podatke i popunili obrazac Europskog izvješća o prometnoj nezgodi, te im je izdana Potvrda o prijavi događaja.

  Dana 10. kolovoza 2023. godine oko 23,55 sati PS Odžak je zaprimila prijavu prometne nezgode koja se dogodila u ulici R. Porobića u neposrednoj blizini benzinske crpke Lešić. Po prijavi su postupili službenici prometne policije PU Odžak koji su potvrdili navode prijave i utvrdili da je u nezgodi sudjelovao A.T. nastanjen u Šviraskoj koji je u trenutku nezgode upravljao osobnim vozilom. U nezgodi A.T. zadobio lake tjelesne ozljede te je nastupila materijalna šteta. Imenovani je zbog toga što je odbio alkotestiranje i test na droge uhićen i smješten u prostorije za smještaj uhićenih osoba u PU Odžak

  Dana 11. kolovoza 2023. godine oko 03,00 sati PS Orašje je zaprimila prijavu prometne nezgode koja se dogodila u Orašju na parkin prostoru gradskog stadiona Goal i u kojoj su sudjelovali J.M. i D.M. obojica iz Matića koji su u trenutku nezgode upravljali osobnim vozilima. U nezgodi je nastupila materijalna šteta bez ozlijeđenih osoba u kojoj su sudionici razmijenili osobne podatke i popunili obrazac Europskog izvješća o prometnoj nezgodi, te im je izdana Potvrda o prijavi događaja.

  Tijekom proteklih 96 sati policijski službenici su kontrolirali 398 vozilo i vozača. Uručili su 119 prekršajnih naloga, 31 obavijest o učinjenom prekršaju zbog ne opuštenog parkiranja te su podnijeli 2 zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka. Iz prometa su isključili 4 vozača i 1 vozilo.

  OSTALI DOGAĐAJI

  Zabilježene su 42 prijave ostalih događaja

  Dana 07. kolovoza 2023. godine oko 07,45 sati PS Orašje je zaprimila prijavu kojom J.O. nastanjen u SR Njemačkoj prijavljuje oštećenje na njegovom osobnom vozilu koja su nastala 04.08.2023 godine uslijed olujnog nevremena. Po prijavi postupili službenici prometne policije PU Orašje koji su fotografirali oštećenje te su o postupanju sastavili službenu zabilješku.

  Dana 07. kolovoza 2023. godine oko 08,25 sati PS Domaljevac-Šamac je zaprimila prijavu kojom Đ.J. nastanjen u SR Njemačkoj prijavljuje oštećenje na njegovom osobnom vozilu koja su nastala 04.08.2023 godine uslijed olujnog nevremena. Imenovanom je izdana Potvrda o prijavi događaja.

  Dana 07. kolovoza 2023. godine oko 09,55 sati PS Orašje je zaprimila prijavu kojom A.M. nastanjena u SR Njemačkoj prijavljuje oštećenje na njezinom osobnom vozilu koja su nastala 04.08.2023 godine uslijed olujnog nevremena. Po prijavi postupili službenici prometne policije PU Orašje koji su fotografirali oštećenje te su o postupanju sastavili službenu zabilješku.

  Dana 07. kolovoza 2023. godine oko 09,55 sati PS Orašje je zaprimila prijavu kojom M.V. nastanjen u SR Njemačkoj prijavljuje oštećenje na njegovom osobnom vozilu koja su nastala 04.08.2023 godine uslijed olujnog nevremena. Po prijavi postupili službenici prometne policije PU Orašje koji su fotografirali oštećenje te su o postupanju sastavili službenu zabilješku.

  Dana 07. kolovoza 2023. godine oko 12,00 sati PS Domaljevac-Šamac je zaprimila prijavu kojom Đ.T. nastanjen u SR Njemačkoj prijavljuje oštećenje na njegovom osobnom vozilu koja su nastala 04.08.2023 godine uslijed olujnog nevremena. Imenovanom je izdana Potvrda o prijavi događaja.

  Dana 07. kolovoza 2023. godine oko 13,00 sati PS Orašje je zaprimila prijavu kojom M.M. nastanjen u SR Njemačkoj prijavljuje oštećenje na njegovom osobnom vozilu koja su nastala 04.08.2023 godine uslijed olujnog nevremena. Po prijavi postupili službenici prometne policije PU Orašje koji su fotografirali oštećenje te su o postupanju sastavili službenu zabilješku.

  Dana 07. kolovoza 2023. godine oko 14,00 sati PS Domaljevac-Šamac je zaprimila prijavu kojom A.L. nastanjena u SR Njemačkoj prijavljuje oštećenje na njezinom osobnom vozilu koja su nastala 04.08.2023 godine uslijed olujnog nevremena. Imenovanoj je izdana Potvrda o prijavi događaja.

  Dana 07. kolovoza 2023. godine oko 14,15 sati PS Orašje je zaprimila prijavu kojom A.F. nastanjen u SR Njemačkoj prijavljuje oštećenje na njegovom osobnom vozilu koja su nastala 04.08.2023 godine uslijed olujnog nevremena. Po prijavi postupili službenici prometne policije PU Orašje koji su fotografirali oštećenje te su o postupanju sastavili službenu zabilješku.

  Dana 07. kolovoza 2023. godine oko 14,20 sati PS Domaljevac-Šamac je zaprimila prijavu kojom M.R. nastanjen u SR Njemačkoj prijavljuje oštećenje na njegovom osobnom vozilu koja su nastala 04.08.2023 godine uslijed olujnog nevremena. Imenovanom je izdana Potvrda o prijavi događaja.

  Dana 07. kolovoza 2023. godine oko 14,55 sati PS Orašje je zaprimila prijavu kojom je A.F. nastanjen u SR Njemačkoj prijavljuje oštećenje na njegovom osobnom vozilu koja su nastala 04.08.2023 godine uslijed olujnog nevremena. Po prijavi postupili službenici prometne policije PU Orašje koji su fotografirali oštećenje te su o postupanju sastavili službenu zabilješku.

  Dana 07. kolovoza 2023. godine oko 15,30 sati PS Domaljevac-Šamac je zaprimila prijavu kojom Z.H. nastanjen u SR Njemačkoj prijavljuje oštećenje na njegovom osobnom vozilu koja su nastala 04.08.2023 godine uslijed olujnog nevremena. Imenovanom je izdana Potvrda o prijavi događaja.

  Dana 07. kolovoza 2023. godine oko 16,00 sati PS Domaljevac-Šamac je zaprimila prijavu kojom T.K. nastanjen u SR Njemačkoj prijavljuje oštećenje na njegovom osobnom vozilu koja su nastala 04.08.2023 godine uslijed olujnog nevremena. Imenovanom je izdana Potvrda o prijavi događaja.

  Dana 07. kolovoza 2023. godine oko 16,30 sati PS Domaljevac-Šamac je zaprimila prijavu kojom A.K. nastanjen u SR Njemačkoj prijavljuje oštećenje na njegovom osobnom vozilu koja su nastala 04.08.2023 godine uslijed olujnog nevremena. Imenovanom je izdana Potvrda o prijavi događaja.
  Dana 07. kolovoza 2023. godine oko 17,40 sati PS Orašje je zaprimila prijavu kojom A.F. nastanjen u SR Njemačkoj prijavljuje oštećenje na njegovom osobnom vozilu koja su nastala 04.08.2023 godine uslijed olujnog nevremena. Po prijavi postupili službenici prometne policije PU Orašje koji su fotografirali oštećenje te su o postupanju sastavili službenu zabilješku.

  Dana 07. kolovoza 2023. godine u vremenu od 20,00 do 21,30 sati policijski službenici PS Orašje su zajedno s lovočuvarem LU Sava vršili kontrolu prometa na području Oštre Luke.

  Dana 07. kolovoza 2023. godine oko 21,50 sati PS Odžak je zaprimila prijavu kojom A.S. iz Odžaka prijavljuje da ga uznemirava nepoznata osoba koja mu putem telefona šalje sms poruke kojim ga vrijeđa.

  Dana 08. kolovoza 2023. godine oko 08,25 sati PS Orašje je zaprimila prijavu kojom I.P. iz Oštre Luke prijavljuje oštećenje na osobnom vozilu vlasništvo njegove supruge koja su nastala 04.08.2023 godine uslijed olujnog nevremena. Po prijavi postupili službenici prometne policije PU Orašje koji su fotografirali oštećenje te su o postupanju sastavili službenu zabilješku.

  Dana 08. kolovoza 2023. godine oko 12,10 sati PS Orašje je zaprimila prijavu kojom I.P. iz Oštre Luke prijavljuje oštećenje na njegovom osobnom vozilu koja su nastala 04.08.2023 godine uslijed olujnog nevremena. Po prijavi postupili službenici prometne policije PU Orašje koji su fotografirali oštećenje te su o postupanju sastavili službenu zabilješku.

  Dana 08. kolovoza 2023. godine oko 15,05 sati PS Odžak je zaprimila prijavu kojom M.Č. iz Potočana prijavljuje oštećenje prozorskih stakala na obiteljskoj kući u Potočanima. Po prijavi postupila patrolna ophodnja koja je o postupanju sastavila službenu zabilješku.

  Dana 08. kolovoza 2023. godine oko 20,20 sati PS Orašje je zaprimila prijavu kojom M.G. iz Orašja prijavljuje da ima problema s E.P. iz Orašja. Po prijavi postupila patrolna ophodnja koja je s imenovanim obavila obavijesne razgovore nakon čega je E.P. upozorila zbog ne primjerenog ponašanja.

  Dana 09. kolovoza 2023. godine oko 08,40 sati PS Domaljevac-Šamac je zaprimila prijavu kojom S.B. iz Grebnica prijavljuje da ima problema s K.Š. iz Grebnica. Po prijavi postupila patrolna ophodnja koja je o postupanju sastavila službenu zabilješku.

  Dana 09. kolovoza 2023. godine oko 11,00 sati PS Orašje je zaprimila prijavu kojom M.A. nastanjen u SR Njemačkoj prijavljuje oštećenje na njegovom osobnom vozilu koja su nastala 04.08.2023 godine uslijed olujnog nevremena. Po prijavi postupili službenici prometne policije PU Orašje koji su fotografirali oštećenje te su o postupanju sastavili službenu zabilješku.

  Dana 09. kolovoza 2023. godine oko 12,40 sati PS Domaljevac-Šamac je zaprimila prijavu kojom E.B. iz Ugljare prijavljuje oštećenje na njegovom osobnom vozilu koja su nastala 04.08.2023 godine uslijed olujnog nevremena. Imenovanom je izdana Potvrda o prijavi događaja.

  Dana 09. kolovoza 2023. godine oko 13,40 sati PS Domaljevac-Šamac je zaprimila prijavu kojom S.J. iz Domaljevca prijavljuje oštećenje na njegovom osobnom vozilu koja su nastala 04.08.2023 godine uslijed olujnog nevremena. Imenovanom je izdana Potvrda o prijavi događaja.

  Dana 09. kolovoza 2023. godine oko 14,00 sati PS Orašje je zaprimila prijavu kojom R.A. nastanjena u SR Njemačkoj prijavljuje oštećenje na njezinom osobnom vozilu koja su nastala 04.08.2023 godine uslijed olujnog nevremena. Po prijavi postupili službenici prometne policije PU Orašje koji su fotografirali oštećenje te su o postupanju sastavili službenu zabilješku.

  Dana 09. kolovoza 2023. godine oko 14,10 sati PS Orašje je zaprimila prijavu kojom S.V. nastanjena u Austriji prijavljuje oštećenje na njezinom osobnom vozilu koja su nastala 04.08.2023 godine uslijed olujnog nevremena. Po prijavi postupili službenici prometne policije PU Orašje koji su fotografirali oštećenje te su o postupanju sastavili službenu zabilješku.

  Dana 09. kolovoza 2023. godine oko 14,30 sati PS Orašje je zaprimila prijavu kojom D.G. nastanjen u SR Njemačkoj prijavljuje oštećenje na njegovom osobnom vozilu koja su nastala 04.08.2023 godine uslijed olujnog nevremena. Po prijavi postupili službenici prometne policije PU Orašje koji su fotografirali oštećenje te su o postupanju sastavili službenu zabilješku.

  Dana 09. kolovoza 2023. godine oko 15,40 sati PS Domaljevac-Šamac je zaprimila prijavu kojom N.P.B. nastanjen u SR Njemačkoj prijavljuje oštećenje na njegovom osobnom vozilu koja su nastala 04.08.2023 godine uslijed olujnog nevremena. Imenovanom je izdana Potvrda o prijavi događaja.

  Dana 09. kolovoza 2023. godine oko 15,50 sati PS Domaljevac-Šamac je zaprimila prijavu kojom N.R.B. nastanjena u SR Njemačkoj prijavljuje oštećenje na njezinom osobnom vozilu koja su nastala 04.08.2023 godine uslijed olujnog nevremena. Imenovanom je izdana Potvrda o prijavi događaja.

  Dana 09. kolovoza 2023. godine oko 15,55 sati PS Domaljevac-Šamac je zaprimila prijavu kojom H.Š. nastanjen u SR Njemačkoj prijavljuje oštećenje na njegovom osobnom vozilu koja su nastala 04.08.2023 godine uslijed olujnog nevremena. Imenovanom je izdana Potvrda o prijavi događaja.

  Dana 09. kolovoza 2023. godine oko 16,30 sati PS Orašje je zaprimila prijavu kojom M.A. nastanjena u S.R. Njemačkoj prijavljuje oštećenje na njezinom osobnom vozilu koja su nastala 04.08.2023 godine uslijed olujnog nevremena. Po prijavi postupili službenici prometne policije PU Orašje koji su fotografirali oštećenje te su o postupanju sastavili službenu zabilješku.

  Dana 09. kolovoza 2023. godine oko 17,40 sati PS Orašje je zaprimila prijavu kojom S.K. nastanjen u SR Njemačkoj prijavljuje oštećenje na njegovom osobnom vozilu koja su nastala 04.08.2023 godine uslijed olujnog nevremena. Po prijavi postupili službenici prometne policije PU Orašje koji su fotografirali oštećenje te su o postupanju sastavili službenu zabilješku.

  Dana 09. kolovoza 2023. godine oko 18,00 sati PS Orašje je zaprimila prijavu kojom M.D. nastanjen u SR Njemačkoj prijavljuje oštećenje na njegovom osobnom vozilu koja su nastala 04.08.2023 godine uslijed olujnog nevremena. Po prijavi postupili službenici prometne policije PU Orašje koji su fotografirali oštećenje te su o postupanju sastavili službenu zabilješku.

  Dana 09. kolovoza 2023. godine oko 18,10 sati PS Orašje je zaprimila prijavu kojom J.K. nastanjena u S.R. Njemačkoj prijavljuje oštećenje na njezinom osobnom vozilu koja su nastala 04.08.2023 godine uslijed olujnog nevremena. Po prijavi postupili službenici prometne policije PU Orašje koji su fotografirali oštećenje te su o postupanju sastavili službenu zabilješku.

  Dana 09. kolovoza 2023. godine oko 18,25 sati PS Orašje je zaprimila prijavu kojom D.K. nastanjen u SR Njemačkoj prijavljuje oštećenje na njegovom osobnom vozilu koja su nastala 04.08.2023 godine uslijed olujnog nevremena. Po prijavi postupili službenici prometne policije PU Orašje koji su fotografirali oštećenje te su o postupanju sastavili službenu zabilješku.

  Dana 10. kolovoza 2023. godine oko 09,50 sati PS Domaljevac-Šamac je zaprimila prijavu kojom Z.Ć. nastanjen u SR Njemačkoj prijavljuje oštećenje na njegovom osobnom vozilu koja su nastala 04.08.2023 godine uslijed olujnog nevremena. Imenovanom je izdana Potvrda o prijavi događaja.

  Dana 10. kolovoza 2023. godine oko 10,20 sati PS Domaljevac-Šamac je zaprimila prijavu kojom M.G. nastanjen u SR Njemačkoj prijavljuje oštećenje na njegovom osobnom vozilu koja su nastala 04.08.2023 godine uslijed olujnog nevremena. Imenovanom je izdana Potvrda o prijavi događaja.

  Dana 10. kolovoza 2023. godine oko 13,00 sati PS Orašje je zaprimila prijavu kojom T.K. nastanjen u S.R. Njemačkoj prijavljuje oštećenje na njegovom osobnom vozilu koja su nastala 04.08.2023 godine uslijed olujnog nevremena. Po prijavi postupili službenici prometne policije PU Orašje koji su fotografirali oštećenje te su o postupanju sastavili službenu zabilješku.

  Dana 10. kolovoza 2023. godine oko 13,15 sati PS Orašje je zaprimila prijavu kojom D.M. nastanjen u S.R. Njemačkoj prijavljuje oštećenje na njegovom osobnom vozilu koja su nastala 04.08.2023 godine uslijed olujnog nevremena. Po prijavi postupili službenici prometne policije PU Orašje koji su fotografirali oštećenje te su o postupanju sastavili službenu zabilješku.

  Dana 10. kolovoza 2023. godine oko 19,30 sati PS Odžak je zaprimila prijavu kojom S.S iz Odžaka prijavljuje da ima problema sa svojim sinom Z.S. Po prijavi postupila patrolna ophodnja koja je o postupanju sastavila službenu zabilješku.

  Dana 10. kolovoza 2023. godine oko 21,10 sati PS Odžak je zaprimila prijavu kojom A.H. iz Odžaka prijavljuje da je 04.08.2023 godine oko 20,43 sati u Odžaku u ulici 102 odžačke brigade HVO u neposrednoj blizini TC Bingo izgubio crni novčanik marke Bugatti. Po prijavi postupila patrolna ophodnja koja je o postupanju sastavila službenu zabilješku te su o događaju obaviješteni istražitelji kriminalističke policije PU Odžak.

  Dana 11. kolovoza 2023. godine oko 00,20 sati PS Odžak je zaprimila prijavu kojom je M.T. iz Gornje Dubice prijavila da se u vikendici vlasništvo M.S. iz Gornje Dubice pušta preglasna glazba. Po prijavi postupila patrolna ophodnja koja je o postupanju sastavila službenu zabilješku.

  Policijski službenici su tijekom proteklih 96 sati legitimirali 9 nepoznatih osoba te su izvršili 4 osiguranja javnih okupljanja, 2 pratnje i 1 asistenciju službenicima grada Orašja.

  Na koncu tijekom analiziranog perioda zaprimljena je 61 prijava sigurnosnih događaja.

  GLASNOGOVORNIK
  Zdenko Ćubel

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti