Više

  Prekogranična suradnja Ravnateljstva policije MUP-a RH i Županije Posavske

  Najčitanije

  Nastavljena je bilateralna prekogranična suradnja Ravnateljstva policije MUP-a RH i MUP-a Županije Posavske i Ministarstva prosvjete, znanosti, kulture i sporta ŽP. Održani su radni sastanci na kojima je izražena spremnost daljnje suradnje u programu preventivnih aktivnosti. Uz ostalo održana je preventivno-edukativna predstava za blizu 200 učenika iz Županije Posavske u dobi 7 i 8 godina.

  Dana 17.05.2024.godine u službenim prostorijama Ministarstva unutarnjih poslova Županije Posavske održan je radni sastanak o nastavku suradnje na temu migrantske krize, nelegalnog prelaska državne granice i drugih oblika kriminaliteta. Sastanku su nazočili ravnatelj Uprave policije Orašje Miroslav Živković, načelnik PU Brodsko-posavske Antun Valić, zapovjednica Jedinice granične policije Stanislava Benković, načelnik Sektora uniformirane policije Joso Mikić, načelnik Sektora kriminalističke policije Goran Kopić i načelnik Policijske uprave Odžak Mato Mišković. Na sastanku je dogovoren nastavak suradnje između policijskih agencija.

  U okviru prekogranične suradnje i realiziranja zajedničkog projekta prevencije u kino dvorani u Orašju izvedena je preventivo-edukativna predstava „Mogu, hoću, znam“ u kojoj su aktivno sudjelovali policijski službenici Ministarstva unutarnjih poslova Županije Posavske i Policijske uprave Brodsko-posavske, izvijestio je glasnogovornik MUP-a Županije Posavske Miroslav Džebić

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti