Više

  Preliminarna lista korisnika javnog poziva-EU4Business

  Najčitanije

  Projekt EU4Business je 18. svibnja 2020. godine objavio javni poziv potencijalnim korisnicima bespovratnih sredstava za mjeru ublažavanja negativnog utjecaja COVID-19 na poljoprivredno-prehrambeni sektor.

  Po zatvaranju javnog poziva 8. lipnja 2020. godine, zaprimljeno je ukupno 93 projektna prijedloga. Nakon isteka roka za dostavljanje prijava izvršeno je komisijsko vrednovanje i bodovanje svih prijava prema administrativnim, općim, posebnim i kvalitativnim kriterijima javnog poziva.

  Obzirom da nakon procjene i vrednovanja dostavljenih prijava, ukupan broj prihvatljivih prijava za financiranje (29 prijava) premašilo raspoloživa sredstva u okviru projekta EU4Business (dostatna za 15 prijava), drugi projekt Europske unije, EU4AGRI koji UNDP provodi u istoj oblasti poljoprivrede i ruralnog razvoja zajedno sa Češkom razvojnom agencijom, će podržati preostale prijave (14 prijava), čime će EU dodatno doprinijeti odgovoru na krizu uzrokovanu COVID-19.

  Na osnovu izvršenog vrednovanja zaprimljenih prijava, sačinjena je preliminarna lista odabranih prijava za financiranje putem projekata Europske unije, EU4Business i EU4Agri, navodi se u obavijesti EU4Businessa.

  Preliminarnu listu možete pogledati ovdje.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti