Više

  Premijer Klaić u Vladi ŽP primio pobjedničku ekipi Udruženja djece i osoba sa posebnim potrebama PUŽ (Put u život)

  Najčitanije

  U Vladi Županije Posavske u Orašju predsjednik Marijan Klaić primio je danas (10.04.) predstavnike Udruženja djece i osoba sa posebnim potrebama Put u život Orašje (PUŽ), čiji su štićenici na Specijalnoj olimpijadi u Tuzli osvojili čak devet medalja.
  -Čestitam Vam na blistavom uspjehu na državnoj Specijalnoj olimpijadi u Tuzli, koji je puno više od sportskog rezultata i osvojenih medalja. To je slika vašeg ukupnog zalaganja i želje da pokažete najbolji uspjeh i na sportskom polju. Prezentirali ste Županiju Posavsku u najboljem svjetlu, stoga zaslužujete svaku pohvalu i potporu takvog rada, naglasio je predsjednik Klaić. Dodao je kako Vlada Županije Posavske prati rad Udruženja koje brinu o djeci i osobama sa posebnim potrebama u Županiji Posavskoj u sve tri posavske općine i pomaže u skladu sa proračunskim mogućnostima.


  Štićenici Udruženja PUŽ Orašje natjecali su se u nekoliko disciplina ( u atletici, trčanju na 100 m, bacanju kugle i skoku u dalj) . Osvojili su čak 2 zlata, 3 srebra i 4 bronce. -Sudjelovali smo kao jedina udruge s naše Županije i među najboljim smo po osvojenim medaljama na natjecanju koje je okupilo oko 500 sudionika, istaknuli su ispred Udruge Iljo Vuković i Edo Tahirović.
  Medalje su na Specijalnoj olimpijadi osvojili su: Đurđica Dominković, Adnan Tukulj, Adina Aličković, Elvisa Aličković, Avdo Zukić, Marina Klajić, Josip Ević, Zoran Fazlić i Nermina Mrkonjić.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti