Više

  Prezentacija poslovnih planova sudionika „START-UP“ programa iz Županije Posavske

  Najčitanije

  U Orašju je održana prezentacija poslovnih planova sudionika „START-UP“ programa iz Županije Posavske. Planove je predstavilo 12 sudionika programa koji je organiziran uz potporu UNDP-a i Ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Županije Posavske, a u okviru „Programa za razvoj poduzetništva u poljoprivredi i proizvodnji hrane (Agro-Food Start-Up)“.

  Ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Vlade Županije Posavske Mato Brkić pozdravio je okupljene i izrazio zadovoljstvo programom koji za cilj ima razvijanje poduzetništva u oblasti poljoprivrede. Ocjenjivanje prezentacije poslovnih planova sudionika „START-UP“ programa vršilo je Povjerenstvo koje su činili predstavnici Ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Nada Ević i Mato Oršolić, predstavnik UNDP-a Muamer Mulahasanović i predstavnica CEFE Tamara Bjelić. Sudionici su prethodno sudjelovali na specijalističkom višednevnom trening programu za poduzetnike i uz tehničku i mentorsku potporu angažiranih stručnjaka, te aktivno radili na pripremi poslovnih planova za ideje sa kojima su konkurirali za dodjelu bespovratnih sredstava potpore za pokretanje vlastite djelatnosti.

  -Osnovni ciljevi Agro-Food Start-up programa su doprinos razvoju i promociji poduzetništva u sektoru poljoprivrede i proizvodnje hrane, olakšavanje poslovanja poduzetnicima u fazi razvoja, te omogućavanje bržeg rasta i širenja sveukupnog poslovanja, ističu u Ministarstvu poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Županije Posavske.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti