Prezentirani programi cjeloživotnoga obrazovanja

Najčitanije

U školskom centru fra Martin Nedić u Orašju, u organizaciji Ministarstva prosvjete, znanosti kulture i športa, održana je prezentacija programa cjeloživotnoga obrazovanja Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru na kojoj su bili nazočni ravnatelji i pedagozi osnovnih i srednjih škola s područja Posavske županije.

Prezentaciju je održao prodekan za nastavu Filozofskog fakulteta SUM-a doc. dr. sc. Marko Odak te je istaknuo kako je cilj prezentacije predstavljanje koncepta i programa cjeloživotnog učenja dostupnih na Filozofskome fakultetu.

„Trenutno nudimo dva kvalitetna i atraktivna programa vezana za stručno usavršavanje u području upravljanja i vođenja odgojno-obrazovne ustanove i stručnog usavršavanja u području arhiva, knjižnica i muzeja, dok je treći program stručno usavršavanje u području inkluzivnog odgoja i obrazovanja u pripremi“, kazao je prodekan Odak.

U tijeku izvođenje programa cjeloživotnog obrazovanja Upravljanje i vođenje odgojno-obrazovne ustanove na području Hercegbosanske županije gdje je prijavljeno 20 polaznika, izvijestili su iz Sveučilišta u Mostaru.

spot_img
spot_img

Posljednje obavijesti