Više

  Prijave učenika za upis u srednje škole u Županiji Posavskoj

  Najčitanije

  U srednjim školama u Županiji Posavskoj teku prijave za upis u 1. razred u školskoj 2019/2020.g. Prijave za prvi upisni krug primaju se još danas od 8 do 13 sati. Tokom dana biti će objavljena rang lista, a upis će se obaviti u srijedu 19. i petak 21. lipnja . Drugi upisni rok u ljetnom upisnom terminu je 24. lipnja kada će se vršiti predaja prijava, objava rezultata 25 lipnja, a upis će biti 26. lipnja.

  U ŠC fra Martina Nedića u Orašju plan je upisa u tri odjela: opća gimnazija, ekonomski tehničar- financijsko-računovodstveni smjer te poslovno-pravni tehničar upisati ukupno 75 učenika, odnosno po jedan odjel od 25 učenika.
  U Srednjoj strukovnoj školi u Orašju, u novoj školskoj godini, plan je upisati 100 učenika u četiri odjela i to elektrotehničar, poljoprivredni tehničar i medicinski tehničar te CNC operater. Trajanje obrazovanja za CNC operatera je 3 godine, a u ostalim zanimanjima 4 godine. U svim odjelima mjesta ima za po 25 učenika.
  U Srednjoj školi Pere Zečevića Odžak planiran je upis 6 odjela. Opća gimnazija, strojarski tehničar, poljoprivredni tehničar u odjelima od 25 učenika u trajanju obrazovanja 4 godine, poslovni tajnik odjel od 25 učenika u trajanju obrazovanja od 3 godine kao i bravar i zavarivač gdje je planirano po 13 učenika.

  Učenici koji se ne uspiju upisati u ljetnom upisnom roku, priliku za to će imati još u jesenskom upisnom roku 26. kolovoza, kada će biti i prijave i upis učenika u odjele s nepopunjenim mjestima.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti