Više

  Prijem sportašice Dore Brašnić u Ministarstvu prosvjete, znanosti, kulture i sporta ŽP

  Najčitanije

  Ministrica prosvjete, znanosti, kulture i sporta Ana Andrić primila je u ministarstvu predstavnike Ženskog odbojkaškog kluba Orašje, odbojkašicu Doru Brašnić, seniorsku reprezentativku Bosne i Hercegovine u odbojci u pratnji trenera Ženskog odbojkaškog kluba Orašje Mehmeda Memiševića, izbornika kadetske odbojkaške reprezentacije BiH.

  Dora Brašnić je prva seniorska reprezentativka Bosne i Hercegovine s prostora Županije Posavske te prva odbojkašica iz Posavine koja je sudjelovala na Europskom prvenstvu u odbojci. Učenica trećeg razreda srednje škole u Orašju i najmlađa A reprezentativka BiH sudjelovala je u svim selekcijama reprezentacije, od juniorske reprezentativke i kapetanice kadetske reprezentacije BiH pa do seniorskog nastupa na Europskom prvenstvu koje se ove godine, od 15. kolovoza do 3. rujna, održava u Italiji, Belgiji, Njemačkoj i Estoniji.

  Kroz razgovor gosti su ministricu Andrić upoznali sa uspjesima kluba te prenijeli svoje dojmove s Europskog prvenstva koje je veliki uspjeh u sportskoj karijeri odbojkašice Brašnić.

  -Mi smo ponosni na Doru i njene uspjehe, čestitam joj na sportskim rezultatima jer to su uspjesi i cijelog ovog prostora iz kojeg je potekla , područje koje je iznjedrilo vrsne odbojkaše i sportaše, istaknula je ministrica Ana Andrić.

  Trener Memišević je naglasio kako su Dorini dosadašnji rezultati itekako zamijećeni u velikim europskim klubovima. -Čestitam Dori na izvanrednom uspjehu i svim dosadašnjim rezultatima i želimo sve najbolje na daljnjem sportskom putu sa željom da je i dalje bodrimo na najvećim sportskim natjecanjima, kazao je trener Memišević.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti