Više

  Prijem u Vladi ŽP mladih nogometaša SK Atletico 1919 Orašje

  Najčitanije

  Predsjednik Vlade Županije Posavske Đuro Topić u prostorijama Vlade ŽP u Orašju upriličio je prijem za mlade igrače i stručni stožer Sport kluba Atletico 1919 Orašje. Povod za svečani prijem je osvojeno prvo mjesto mladih nogometaša na Prvom Memorijalnom nogometnom turniru posvećenom legendarnom glumcu Ivi Gregureviću. Na taj način predsjednik Topić želio je na poseban način još jednom čestitati nogometašima na velikom uspjehu i pohvaliti ustrajan rad kluba sa mladima.

  Predsjednik Topić je čestitao mladim nogometašima na velikom uspjehu, uz poruku da nastave s predanim radom i u budućnosti budu dobri ljudi i dobri nogometaši. – Uspjeh ovog kluba tim je značajniji ako znamo da je turnir održan u sklopu manifestacije „Dani hrvatskog filma- Ivo Gregurević“. -Čestitam na organizaciji sportskog susreta koji je puno više od sporta. Vlada je rado podržala održavanje ove manifestaciju uz želju da ona postane tradicionalna, kazao je Topić i dodao: Zahvalio bih treneru Omeru Nurkiću koji je započeo ovu lijepu sportsku priču iznimno uspješnog rada sa djecom. Pobjede nad renomiranim ekipama Dinama iz Zagreba, Osijeka i Zrinjskog iz Mostara predstavljaju veliko priznanje i motiv za još bolji rad. Vaš uspjeh je i nama pokazatelj da imamo dosta talentiranih sportaša koji se uz kvalitetan rad mogu usavršiti do razine da budu konkurentni svojim vršnjacima iz velikih nogometnih škola, poručio je predsjednik Vlade ŽP Đuro Topić.

  Trener i voditelj nogometne škole u SK Atletico 1919 Orašje zahvalio je predsjedniku Topiću na časti koju je ukazao selekciji nogometaša U-14, koja je i do sada postizala velike rezultate na međunarodnim turnirima. -U središte turnira stavili smo manifestaciju „Dani hrvatskog filma –Ivo Gregurević“, sa željom da sa svojim sportskim prijateljima iz najvećih nogometnih akademija u regiji damo doprinos u očuvanju trajnih uspomena na našu istinsku glumačku legendu, kazao je trener Omer Nurkić.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti