Više

  Prijem u Vladi Županije Posavske državnih prvaka, juniora HOK Domaljevca

  Najčitanije

  Ministrica prosvjete, znanosti, kulture i športa Vlade ŽP Ana Andrić danas (04.06.) upriličila je prijem za juniore HOK Domaljevca, državne prvake BiH u odbojci. Na prijemu uz igrače kluba bili su predsjednik HOK Domaljevac Vlado Blažanović i trener Zlatko Ivić kao i dr.sc. Marko Nedić, tajnik u ministarstvu.

  Tijekom susreta sa uspješnim sportašima ministrica Andrić im je čestitala na značajnom uspjehu kojim u najljepšem svijetlu promoviraju ne samo svoju sredinu već i Županiju Posavsku. Poručila je kako je to dokaz da se i u malim sredinama može upornim radom postići vrhunski rezultati i veliki uspjeh.

  Igrači i predstavnici kluba zahvalili su ministrici na časti koju im je ukazala. Ujedno su zahvalili Vladi Županije Posavske na potpori koju daju klubu bez koje, kazali su, ipak ne bi uspjeli financirati svoj rad što se u najvećoj mjeri svodi na volonterizam. Upravo zato, kazao je Blažanović, i imaju takve uspjehe u čemu najveću zaslugu ima trener Ivić. Ministrica Andrić obećala je potporu HOK Domaljevcu i svim klubovima koji svojim upornim radom postižu rezultate kojima se može ponositi cijela Posavina.

  Tajnik ministarstva Marko Nedić na prijemu je bio u dvostrukoj ulozi jer je i član Uprave kluba čime je želio doprinijeti da se širom otvore vrata HOK Domaljevca i za najbolje odbojkaške potencijale općine Orašje budući smo, kazao je, suviše mali da bi se zatvarali u lokalne okvire. Ministrica Andrić na kraju posjete je sportašima zaželjela uspješan nastup predstojećeg vikenda na turniru u Zagrebu.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti