Više

  Priopćenje sa sjednice Vlade Županije Posavske

  Najčitanije

  Na 76. sjednici Vlade Županije Posavske koja je održana uz predsjedanje Marijana Klaića, predsjednika Vlade ŽP, donesena je Odluka o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Županije Posavske za 2017. godinu Ministarstvu financija za Općinu Orašje u svrhu sufinanciranja nabavke i ugradnje sportske opreme u Sportskoj dvorani u Orašju u iznosu od 10.000,00 KM.

  Vlada je donijela Odluku o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Županije Posavske za 2017. godinu Vladi Županije Posavske na ime Dragovoljno vatrogasno društvo Odžak u svrhu subvencioniranja troškova opskrbe domaćinstva pitkom vodom u iznosu od 4.000,00 KM i Odluku o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Županije Posavske za 2017. godinu na ime realizacije kulturno-športskih programa i aktivnosti (ukupno 22.800,00 KM za 11 klubova, sportskih udruženja, natjecanja i KUD-a).

  Vlada ŽP je donijela zaključke iz oblasti radnih odnosa, rješenja o određivanju visina naknade, Zaključak o davanju prethodne suglasnosti za ostvarivanje prava na naknadu za slučaj teške bolesti i Zaključak o neradnom danu na području Županije Posavske povodom blagdana Velike Gospe.

  Vlada je donijela i Odluku o preraspodjeli  sredstava u Proračunu Županije Posavske za 2017. godinu između Zajedničke službe Vlade i Agencije za privatizaciju, Odluku o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Županije Posavske za 2017. godinu Vladi Županije Posavske na ime Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata 101. HVO brigade Bosanski Brod, a u svrhu financijske pomoći za izgradnju Spomen obilježja poginulim braniteljima u Koraću u iznosu od 2.000,00 KM, kao i Odluku o dodjeli sredstava iz Proračuna Županije Posavske za 2017. godinu neprofitnim organizacijama i udrugama građana (ukupno 70.000,00 KM za 77 neprofitnih organizacija i udruga građana).

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti