Više

  Priopćenje sa sjednice Vlade Županije Posavske

  Najčitanije

  Uz predsjedanje Marijana Klaića , predsjednika Vlade Županije Posavske, održana je 76. sjednica najvišeg tijela izvršne vlasti Županije Posavske.

  Vlada je donijela Zaključak o ovlašćivanju na potpisivanje Sporazuma o subvencioniranju troškova opskrbe domaćinstava pitkom vodom iz naseljenih mjesta općine Odžak. Odobrena je Odluka o izdvajanju 4.000,00 KM za te namjene. Donesena je Odluka o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Županije Posavske za 2017. godinu na ime realizacije kulturno-športskih programa i aktivnosti u ukupnom iznosu od 22.800,00 KM za 11 klubova i društava koje djeluju na području Županije Posavske. Donesena je Odluka o izdvajanju 10.000,00 KM sredstava iz Proračuna ŽP za općinu Orašje u svrhu sufinanciranja nabavke i ugradnje sportske opreme u Sportskoj dvorani u Orašju sa pozicije „Grantovi nižim razinama vlasti“. Donesena je Odluka o dodjeli sredstava iz Proračuna Županije Posavske za 2017. godinu neprofitnim organizacijama i udrugama građana.

  Doneseni su zaključci vezano za oblast radnih odnosa iz resora Ministarstva financija i MUP-a ŽP, te za ostvarivanje prava na naknadu za slučaj teške bolesti. Vlada ŽP je donijela Zaključke vezano za davanju prethodne suglasnosti ministru MUP-a ŽP za donošenje rješenja o visini naknade: članovima radnog tijela – policijskog odbora, Ured za pritužbe javnosti, Disciplinska komisija, Povjerenstvo za rukovanje oružjem, Povjerenstvo za izbor ureda za pritužbe javnosti.

  Vlada ŽP je donijela Zaključak o neradnom danu na području Županije Posavske.
  Povodom blagdana Velike Gospe, 15. kolovoza 2017.g. (utorak) Vlada Županije Posavske donesenim je Zaključkom proglasila neradnim danom na području Županije Posavske.

   

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti