Više

  Priopćenje sa sjednice Vlade Županije Posavske

  Najčitanije

  Uz predsjedanje Marijana Klaića, predsjednika Vlade Županije Posavske održana je 85. sjednica najvišeg izvršnog tijela Županije Posavske Vlade ŽP. Na zasjedanju je Vlada donijela Odluku o davanju suglasnosti Vladi Županije Posavske na provedbu postupka javne nabave usluge uvođenja e-Vlade, kao i Odluke o pokretanju postupka javne nabave usluge uvođenja e-Vlade.
  –Informacione tehnologije mijenjaju svijet u kojem živimo, dakle moramo i županijsku upravu tome prilagoditi. Želimo na transparentan način prikazati rad Vlade ŽP i donesene odluke, bolje povezati rad svih segmenata županijske uprave, dakle biti učinkovitiji. Cilj je prije svega povećati efikasnost rada Vlade i kroz to biti istinski servis građana bez nepotrebnog birokratskog kompliciranja. Uvođenjem e-Vlade unaprjeđujemo poslovno okruženje u skladu sa modernim tehnologijama koje to omogućuju, naglasio je predsjednik Vlade Marijan Klaić. Procijenjena vrijednost javne nabave je 47.008,55 KM.
  Vlada Županije Posavske donijela je Odluku o izboru najpovoljnijeg ponuditelja za izvođenje radova „Vanjsko uređenje ispred sportsko-poslovnog objekta Goal u Orašju“. Za izvođenje tih radova, nakon provedene javne nabave radova putem otvorenog postupka, odabran je najpovoljniji ponuditelj („Galax-Niskogradnja“ d.d. Brčko) sa ponudom u ukupnom iznosu od 163.332,00 KM. Na temelju ranije potpisanog Sporazuma Vlada Županije Posavske donijela je Odluku o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Županije Posavske za 2017.g. Vladi Županije Posavske u ukupnom iznosu od 10.000,00 KM na ime UNDP BiH, a u svrhu realizacije projekta integriranog lokalnog razvoja (ILDP) na poziciji Kapitalni grantovi.

   

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti