Više

  Priopćenje sa sjednice Vlade Županije Posavske

  Najčitanije

  Na posljednjoj 86. sjednici Vlade Županije Posavske održane 29.11.2017. g. razmatrani su, uz ostalo, prijedlozi odluka koje su odnose na oblast školstva u segmentu povećanja energetske učinkovitosti na objektima škola u Donjoj Mahali, Odžaku i Boku.
  Vlada Županije Posavske donijela je Odluku o davanju suglasnosti Osnovnoj školi Ruđera Boškovića u Donjoj Mahali za provođenje postupka javne nabave radova – povećanje energetske učinkovitosti na objektu škole. Procijenjena vrijednost predmetne nabave iznosi 42.700,00 KM.

  Vlada Županije Posavske donijela je Odluku o davanju suglasnosti Osnovnoj školi Vladimira Nazora u Odžaku za provođenje postupka javne nabave radova – povećanje energetske učinkovitosti na objektu škole. Procijenjena vrijednost nabave iznosi 60.400,00 KM.
  Vlada Županije Posavske donijela je Odluku o davanju suglasnosti Osnovnoj školi Stjepana Radića u Boku za provođenje postupka javne nabave radova – povećanje energetske učinkovitosti na objektu škole. Procijenjena vrijednost nabave iznosi 42.700,00 KM.
  Županijska Vlada donijela je Odluku o odobravanju proračunskih sredstava u iznosu od 5.000,00 KM na ime Humanitarne udruge „fra Mladen Hrkač“ Široki Brijeg u svrhu financiranja Projekta izgradnje objekta „Dom fra Mladen Hrkač“.

  Vlada ŽP je donijela Odluku o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna ŽP za 2017g. Ministarstvu zdravstva, rada i socijalne politike u iznosu od 5.000,00 KM na ime Doma zdravlja sa stacionarom Odžak, a u svrhu sufinanciranja digitalnog ortopana (jedna je od glavnih dijagnostičkih metoda u stomatologiji).

   

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti