Više

  Produžen rok za zasnivanje i proširenje proizvodnje soje do 11. ožujka

  Najčitanije

  Iako je trebao okončati danas, rok za prijavu na javni poziv za izražavanje interesa za fizičke osobe i poljoprivredne obrte s područja općina Orašje, Domaljevac-Šamac i Odžak, za sudjelovanje u aktivnostima zasnivanja i proširenja proizvodnje soje u 2019. godini, produžen je još tjedan dana, točnije do ponedjeljka 11. 03., izvijestili su danas iz Ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva ŽP.

  -U okviru projekta „Lokalni integrirani razvoj“ (LIR), koji primarno financira Europska unija (EU), a provodi Razvojni program Ujedinjenih naroda u Bosni i Hercegovini (UNDP BiH), raspisan je “Javni poziv za učešće u aktivnostima zasnivanja i proširenja proizvodnje soje u 2019. godini”.

  Ovim javnim pozivom se pozivaju sva fizička lica i registrirani poljoprivredni obrti sa područja jedinica lokalne samouprave Odžak, Orašje i Domaljevac-Šamac da podnesu prijave za dodjelu potpore u okviru projekta LIR za zasnivanje i proširenje površina na kojim će se proizvoditi soja tokom 2019. godine.

  Potpora koja će biti pružena odabranim korisnicima obuhvata dodjelu genetski nemodificiranog sjemena soje (non-GMO) za pojedinačne parcele od min. 1 ha do max. 10 ha te osiguravaju stručnu potporu za proizvodnju soje.

  Fizička lica i registrirani poljoprivredni obrti koji ispunjavaju uvjete mogu dostaviti prijave, uključujući i svu potrebnu prateću dokumentaciju koja je navedena u dokumentu javnog poziva koji se može preuzeti najkasnije do ponedjeljka, 11. 03. 2019. godine do 17:00 sati, izvijestili su iz UNDP-a.

  Aplikacije se mogu dostaviti putem pošte ili izravno u UNDP ured u Sarajevu: UNDP BIH, Projekt LIR, UN HOUSE, Zmaja od Bosne bb.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti