Više

  Program novčanih potpora za 2018. godinu

  Najčitanije

  Izlaskom Odluke o usvajanju Programa utroška sredstava s kriterijima raspodjele sredstava „Subvencija privatnim poduzećima i poduzetnicima – Poticaj za poljoprivredu“ utvrđenih Proračunom Federacije Bosne i Hercegovine za 2018. godinu Federalnom ministarstvu poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva (Programa novčanih potpora za 2018. godinu), obveza poljoprivrednih proizvođača je da izvrše kompletiranje dokumentacije u što kraćem roku (narednih 10 dana) za proizvodnje iz 2017. godine i proizvodnje u kontinuitetu tijekom 2018. godine, a završene prije objave ovog Programa i to:
  • proizvodnja uljarica (uljane repice, suncokreta i soje), proizvodnja duhana, proizvodnja svježeg kravljeg mlijeka, tov junadi, tov svinja i uzgoj pilenki lakih roditeljskih linija.

  Kompletiranjem dokumentacije u što kraćem roku od strane poljoprivrednih proizvođača stvaraju se preduvjeti za upućivanje zahtjeva od strane ovoga Ministarstva prema FMPViŠ i u konačnici brža obrada navedenih zahtjeva u tijelima FMPViŠ kao i kraći period očekivanja naplate sredstava novčanih potpora od strane naših poljoprivrednih proizvođača.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti