Više

  Programi stipendiranja „Matsumae Internatinal Foundation“ za 2017.godinu i Stipendium Hungaricum za akademsku 2016./2017.godinu

  Najčitanije

  Ministarstvo civilnih poslova BiH obavještava da je Matsumai International Foundation iz Tokija uputio poziv za podnošenje aplikacija za program stipendiranja za 2017.godinu za postdoktorska istraživanja u trajanju od 3 do 6 mjeseci. Istraživački program stipendiranja je predviđen prvenstveno za oblast prirodnih nauka, medicine i inžinjeringa, a kandidati moraju imati doktorat i biti mlađi od 49 godina. Rok za dostavu aplikacija direktno Fondaciji Matusami International je 31.kolovoz 2016.godine, a informacije o ovom programu i načinu apliciranja su dostupne na web stranici: http://www.mif-japan.org/ .

  U sklopu Programa obrazovne i kulturne suradnje za period 2014-2016 između Ministarstva civilnih poslova BiH i Ministarstva ljudskih resursa Mađarske, objavljen je poziv za podnošenje aplikacija za dodjelu stipendija Stipendium Hungaricum u akademskoj 2016./2017.godini, a detaljne informacije o pozivu, stipendijama i načinu apliciranja dostupne su na web stranici: http://www.tka.hu/international-programmes/2966/stipendium-hungaricum/ .

  Krajnji rok za apliciranje je  1.ožujka 2016.godine, izvijestili su iz Ministarstva prosvjete, znanosti, kulture i športa ŽP.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti