Više

  Projekt Europske unije EU4Agri objavio javni poziv

  Najčitanije

  U okviru projekta EU4AGRI, koje financira Europska unija objavljen je javni poziv vrijedan 3,2 miliona KM za potporu investicijama u preradi i marketingu poljoprivredno-prehrambenih proizvoda.

  Na javni poziv se mogu prijaviti obrti, poduzetnici, zadruge i poduzeća, mikro, mala i srednja poduzeća, te svi projekti koji se isključivo odnose na proizvodnju proizvoda za ljudsku prehranu, a u sklopu sektora: prerade voća, prerade gljiva, ljekovitog bilja, začinskog bilja, vinarstva i prerade maslina, prerade povrća, prerade mlijeka, prerade meda, prerade mesa, prerade jaja, prerade i konzerviranje riba i prerade žitarica.

  Sredstva potpore po jednoj prijavi mogu iznositi od 30.000 KM do 350.000 KM i mogu se koristiti samo za financiranje prihvatljivih troškova (navedeni iznosi ne uključuju PDV). Maksimalan iznos tražene financijske potpore ne može biti veći od 70% prihoda ostvarenog u 2021. godini ili maksimalno 350.000 KM. Sufinanciranje mora biti novčano, te se sudjelovanje neke druge vrste neće uzimati u obzir.

  Prijave se mogu podnijeti od 05. svibnja 2022. godine dok je krajnji rok 07. lipanj 2022. godine do 17:00 sati. Prijave podnesene kroz druge kanale (pošta ili email) neće se uzeti u razmatranje.

  Svi zainteresirani mogu pristupiti javnom pozivu putem službene web stranice projekta, eu4agri.ba.
  Prva INFO sesija bit će održana u petak, 08. travnja od 10:00 sati, putem Facebook stranice EU4AGRI, navodi se u obavijesti.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti