Više

  Projekt Europske unije EU4Agri objavio javni poziv

  Najčitanije

  Projekt Europske unije EU4AGRI objavio je danas javni poziv vrijedan 2,55 miliona KM za podršku investicijama u ruralni turizam u Bosni i Hercegovini s ciljem razvoja ekonomskih aktivnosti u ruralnim područjima, stvaranja novih i očuvanja postojećih radnih mjesta, te očuvanja prirodne i kulturne baštine, odgovarajući ujedno i na potrebe za oporavkom od krize prouzrokovane COVID-19 pandemijom.

  Na javni poziv se mogu prijaviti isključivo partnerstva koja čine podnositelj prijave i minimalno tri partnera. Podnositelj prijave može biti jedinica lokalne samouprave, poduzeće ili obrt koji se bave pružanjem turističkih usluga i/ili proizvoda.

  Svaki podnositelj prijave može aplicirati za bespovratna sredstva u iznosu od 20.000,00 KM do 200.000,00 KM (bez PDV-a) zavisno od broja članova u partnerstvu. Za svaku investiciju podnositelj prijave i partneri moraju osigurati vlastito sufinanciranje u iznosu od minimalno 15% od ukupnog iznosa investicije.

  Krajnji rok za podnošenje prijava je 21. prosinac 2020. godine do 15.00 sati.

  EU4AGRI je četverogodišnji (2020-2024) projekt Europske unije vrijedan 20.25 miliona eura čiji je cilj modernizacija poljoprivredno-prehrambenog sektora u Bosni i Hercegovini. Projekat provode i sufinanciraju Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP) u BiH i Češka razvojna agencija (CzDA), navodi se u Javnom pozivu.

  Javni poziv možete preuzeti ovdje.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti