Više

  Projekt zamjene dotrajale stolarije na objektima Županijske bolnice u Odžaku

  Najčitanije

  Damir Živković, ministar zdravstva, rada i socijalne politike Vlade Županije Posavske danas (13.07.) obišao je prostore Županijske bolnice u Odžaku (odjel dijalize i višenamjenski odjel). Održan je radni sastanak u kojem su sudjelovali ravnatelji: dr. Želimir Stipančić i dr. Anto Majićem i predsjednik Općinskoga vijeća Odžak Jakov Ivanković, na temu realiziranja projekta zamjene dotrajale stolarije na prostorima bolničke ustanove.


  -Radi se o projektu zamjene dotrajale stolarije na prostorijama koje koristi Županijska bolnica sa lokalitetom u Odžaku, koji će financirati županijsko Ministarstvo zdravstva. Kako je vlasnik tih prostora Dom zdravlja Odžak, svi radovi će ići preko Doma zdravlja Odžak. Prve procjene govore da se radi o projektu vrijednosti oko 60.000 KM. Planiramo da se taj posao završi u naredna dva mjeseca. Ministarstvo je inače već financiralo radove koji su se odnosili na uređivanje dijela prostora bolnice (vešeraj i kuhinja), no nastavit će se i dalje pomagati oblast zdravstva na području općine Odžak. Ovdje je naime stacioniran Centar za dijalizu gdje je također neophodno što prije izmijeniti dotrajali dio unutarnje stolarije, izjavio je ministar zdravstva, rada i socijalne politike Damir Živković.
  U izjavi za medije dr. Anto Majić, ravnatelj Doma zdravlja Odžak i Jakov Ivanković, predsjednik OV Odžak, istaknuli su važnost projekta jer će se zamjenom stolarije, istaknuli su, značajno poboljšavaju smještajni uvjeti za bolesnike. Zahvalili su se također Vladi Županije Posavske i resornom ministarstvu zdravstva, rada i socijalne politike na razumijevanju u rješavanju problema zdravstva općine Odžak.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti