Više

  Promocija 42. generacije polaznika Policijske akademije FMUP-a

  Najčitanije

  Na Policijskoj akademiji Federalnog ministarstva unutarnjih poslova danas (20.03.) u Sarajevu je organizirana svečana promocija 42. generacije polaznika za čin „policajac“. Na promociji su uručene diplome svim polaznicima koji su uspješno okončali obuku. Svečanosti su uz ostale bili nazočni ministar unutarnjih poslova Županije Posavske Đuro Delić i ravnatelj policije u MUP Županije Posavske Miroslav Živković.

  Obuku za početni čin “policajac“ uspješno je okončalo 296 polaznika iz Ministarstva unutarnjih poslova, a među njima i kadeti iz MUP-a Županije Posavske. Tim povodom polaznicima se obratio federalni ministar unutrašnjih poslova Ramo Isak koji je istaknuo da je ponosan na činjenicu što ispraća 42. generaciju kadeta Policijske akademije Federalnog ministarstva unutarnjih poslova koji su izabrali da služe društvu i budu na strani zakona. Ministar se posebno zahvalio rukovoditeljima i stručnom kadru Policijske akademije FMUP-a, kao i pripadnicima županijskih ministarstava unutarnjih poslova, koji su nesebičnim zalaganjem prenijeli dio svog iskustva na buduće policijske službenike.

  Ministar MUP-a Županije Posavske Đuro Delić najavio je održavanje svečanosti protokola svečane prisege u Orašju za 18. kadeta koji su položili završni ispit za čin policajca.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti