Više

  Radni sastanak u Upravi policije MUP-a RS

  Najčitanije

  Na poziv direktora policije Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske Siniše Kostreševića, dana 20. listopada 2020. godine u posjeti Upravi policije MUP-a RS u Banjoj Luci boravilo je izaslanstvo Uprave policije Ministarstva unutarnjih poslova Županije Posavske predvođeno načelnikom Sektora uniformirane policije i v.d. policijskog komesara Miroslavom Živković.

  -Na radnom sastanku središnje teme razgovora bile su usmjerene na unapređenju dosadašnje veoma uspješne suradnje u suzbijanju organiziranog kriminala s naglaskom na kaznena djela iz oblasti zlouporaba opojnih droga, kao i dogovor na planu konkretnih aktivnosti u vezi s navedenim. Na sastanku je postignut dogovor i o koordiniranom nastupu i planu prevencije mogućih sigurnosnih problema izazvanih migrantskom krizom.

  Živković se zahvalio domaćinu na pozivu za sastanak, čestitao mu nedavno imenovanje na odgovornu dužnost direktora policije, te Kostreševiću uputio poziv da posjeti Upravu policije MUP-a Županije Posavske u narednom periodu, izvijestio je glasnogovornik MUP-a Zdenko Ćubel.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti