Više

  Redoviti sastanak ministrice Ane Andrić s ravnateljima škola

  Najčitanije

  Ministrica prosvjete, znanosti, kulture i sporta Županije Posavske Ana Andrić sa suradnicima održala je danas (3.7.) u zgradi Vlade Županije Posavske redoviti sastanak s ravnateljima osnovnih i srednjih škola za kraj nastavne 2022./2023. godine.

  Ravnatelji škola su istaknuli da je nastavni plan i program u cijelosti realiziran, većina učenika je uspješno završila nastavnu godinu, a manji broj učenika upućen je i na popravne ispite koji će se održati u kolovozu. Usvojen je i Kalendar rada za narednu školsku godinu, istaknuto je da će se i naredne školske godine kontinuirano raditi na prevenciji svih oblika nasilja te će se nastaviti započete obuke na inoviranim nastavnim planovima i programima zasnovanim na ishodima učenja.

  Tijekom ove nastavne godine održana su i brojna natjecanja učenika, najboljom osnovnom školom u svim sportskim natjecanjima proglašena je Osnovna škola braće Radića u Domaljevcu, koja je ujedno bila i najbolja iz matematičkog natjecanja. U konkurenciji srednjih škola u sportskim natjecanjima najbolji su bili učenici Školskog centra fra Martina Nedića u Orašju, koji su ujedno bili najbolji i na matematičkom natjecanju. U društveno-humanističkim područjima najbolja je Srednja strukovna škola u Orašju dok je u konkurenciji osnovnih škola najbolja Osnovna škola Vladimira Nazora u Odžaku, izvijestili su iz Ministarstva prosvjete, znanosti, kulture i sporta Županije Posavske.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti