Više

  Sanacija i rekonstrukcija cesta

  Najčitanije

  Ministar prometa, veza, turizma i zaštite okoliša Županije Posavske Alija Kusur je 12.09.2017. godine nakon okončanja postupka javne nabavke-radovi, te isteka roka za žalbe zaključio ugovore o izvođenju radova i to:
  -Ugovor o izvođenju radova na sanaciji i rekonstrukciji cesta na području općina Orašje i Domaljevac-Šamac LOT 1, u vrijednosti 289.382,03 KM sa poduzećem „Galax- niskogradnja“ d.o.o. Brčko.
  – Ugovor o izvođenju radova na sanaciji i rekonstrukciji cesta na području općine Odžak LOT 2, u vrijednosti od 285.998,54 KM, sa poduzećem „ROADING“ d.o.o. Gračanica.
  Ugovore su u ime odabranih poduzeća,potpisali: „Roading“ d.o.o. – gosp. Sabit Korić i „Galax-niskogradnja“ d.o.o. gosp. Stevan Krunić.
  Nakon dostave bankovnih garancija za dobro izvršenje posla i imenovanja šefova gradilišta, nadzorni organ imenovan od strane ovog Ministarstva izvođače će uvesti u posao. Rok za izvršenje posla za svaki lot je 30 radnih dana, priopćili su iz Ministarstva prometa, veza, turizma i zaštite okoliša.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti