Više

  Sanacija i rekonstrukcija RC 464a Odžak-Donji Svilaj u Potočanima

  Najčitanije

  Ministar prometa, veza i zaštite okoliša u Vladi ŽP Anes Osmanović jučer (14.10.) sa ministrima u županijskoj Vladi (Nada Ćulap, Ana Andrić i Pero Radić) i zastupnicima Skupštine Županije Posavske (Ilija Ilić i Ivo Bilušić), obišao je radove na sanaciji i rekonstrukciji regionalne prometnice (RC 464a) Odžak-Donji Svilaj u Potočanima na propustu Kačević.
  Ministar Osmanović je iskazao zadovoljstvo dinamikom radova na zahtjevnom projektu. -Na toj je dionici zbog radova bio u potpunosti obustavljen promet, ali istodobno su uspostavljeni alternativni smjerovi te molimo vozače na strpljenje. U cijeloj je situaciji dodatni je problem blizina škole u Potočanima zbog prijevoza učenika. Zahvaljujući susretljivosti lokalne tvrtke koja prevozi učenike pronađeno je rješenje za prijevoz učenika. Očekujemo da će svi radovi biti okončati u predviđenom roku, izjavio je ministar Osmanović nakon obilaska radova koje izvodi firma Roading d.o.o. Predviđeno je i presvlačenje oštećenog asfalta u ulici Brodska u Odžaku. Cilj nam je, zaključio je ministar Osmanović, u narednom periodu rješavati i ostala suženja i propuste na kanalima te regionalne ceste kako bi povećali razinu sigurnosti sudionika u prometu.

  Vrijednost radova je 191.422,00 KM, a kompletna sredstva osigurala je Vlada Županije Posavske iz ovogodišnjih proračunskih sredstava koja su predviđena Planom za sanaciju i rekonstrukciju cesta Ministarstva prometa, veza i zaštite okoliša ŽP.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti