Više

  Sastanak predsjednika Vlade ŽP Topića s ravnateljem Granične policije BiH Kuprešakovićem

  Najčitanije

  Predsjednik Vlade Županije Posavske Đuro Topić danas (24.5.) u zgradi Vlade ŽP u Orašju održao je radni sastanak s ravnateljem Granične policije BiH Mirkom Kuprešakovićem. Na sastanku su sudjelovali: predsjednik Skupštine Županije Posavske Blaž Župarić, zastupnik u Predstavničkom domu Parlamenta F BiH Ivo Vincetić, policijski komesar Miroslav Živković i zapovjednica Postaje granične policije Orašje Stanislava Benković.

  -Održali smo kvalitetan radni sastanak na kojem smo ravnatelju Granične policije BiH ukazali na interes Županije Posavske da tri granična prijelaza koja se nalaze na području Županije Posavske budu što protočnija kada je u pitanju protok putnika i roba. Dogovorili smo da ćemo u budućnosti imati kvalitetnu suradnju, održavanjem sastanaka, kako na operativnom nivou policija, tako i na nivou Vlade, odnosno rukovodstva Granične policije BiH. Dakle, unaprijediti rad i suradnju da se kao prostor, koji jako ovisi o funkcioniranju graničnih prijelaza i same granice, osjećamo sigurno. Kada je u pitanju život, funkcioniranje i razumijevanje vjerujem da ćemo i u budućnosti raditi na dobrobiti jedne i druge strane, izjavio je predsjednik Vlade ŽP Đuro Topić.

  -Ono što smo dogovorili na službenom sastanku je da će Granična policija BiH nastaviti s profesionalnim radom, da će usmjeriti aktivnosti na prijemu novih policijskih djelatnika, da će čim prije izvršiti nadogradnju znanja svojih policijskih djelatnika kroz određene tečajeve koje je pripremila i nadam se da će se u svemu tome pokazati jedna iznimna profesionalnost u radu policijskih djelatnika Granične policije BiH. Uspostavili smo dobru suradnju i odnose s lokalnom policijom. Mogu reći da će se u narednom periodu razina suradnje i profesionalni rad podići na višu razinu, izjavio je ravnatelj Granične policije BiH Mirko Kuprešaković.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti