Više

  Sastanak predstavnika MUP-a ŽP i Ureda zelene karte BiH

  Najčitanije

  U službenim prostorijama Ministarstva unutarnjih poslova Županije Posavske u Orašju danas (12.10.) održan je sastanak na kojem su nazočili načelnik Odjela prometne policije PU Orašje viši inspektor Josip Marković i zamjenik načelnika Odjela prometne policije PU Odžak mlađi inspektor Fahir Terzić kao i predstavnici Ureda zelene karte BiH Amel Zekić i Zlatan Drljević.
  Na početku sastanka nazočne je ispred Uprave policije MUP-a Županije Posavske pozdravio načelnik Ureda ravnatelja policije glavni inspektor Davor Vidović i poželio svima dobrodošlicu i konstruktivan dijalog.

  Tijekom sastanka predstavnici Ureda zelene karte u BiH su detaljno predstavili svoje statutarne obveze i nadležnosti kao i sam ustroj Ureda. U konstruktivnoj razmjeni iskustava i mišljenja je ukazano na dobre prakse i nedostatke u postupanju policijskih službenika u obradi prometnih nezgoda u kojima su sudjelovali vozači koji su upravljali vozilima registriranim u inozemstvu, izvijestio je glasnogovornik MUP-a ŽP Zdenko Ćubel.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti