Više

  Šef terenskog ureda Misije OSCE-a u Tuzli posjetio Vladu Županije Posavske

  Najčitanije

  U Uredu predsjednika Vlade Županije Posavske danas (14.06.2017.) održan je prvi sastanak šefa terenskog ureda Misije OSCE-a u BiH Tuzli Karla Jorssena i predsjednika Vlade Županije Posavske Marijana Klaića. Sastanku su bili nazočni Dragica Karadžin, službenica za demokratski razvoj terenskog ureda Misije OSCE-a u BiH u Tuzli, Katica Baotić, tajnik Vlade Županije Posavske i Franc Kljajić, šef Ureda za gospodarski razvoj Županije Posavske. Tema sastanka je bila upoznavanje šefa terenskog ureda Misije OSCE-a u BiH sa stanjem u Županiji Posavskoj.
  -Danas sam imao prvi sastanak sa premijerom Klaićem. Zahvalan sam na prijemu i za dobru suradnju koju Županije Posavska ima sa Misijom OSCE-a u BiH u području obrazovanja, ljudskih prava, vladavine prava, demokratskih procesa. Razgovarali smo o nastavku suradnje u ovim područjima kao i da nastavimo reformske poslove i programe koji se bave temom borbe protiv korupcije. Ovo su neka od područja na kojima radimo u našoj zoni odgovornosti u Tuzlanskom kantonu, kao i sa organizacijama koje se bave sa implementacijom ovih aktivnosti širom zemlje, u FBiH i RS-u, izjavio je šef terenskog ureda Misije OSCE-a u BiH u Tuzli Karl Jorssen.

  -Povod današnjeg sastanka bio je predstavljanje šefa terenskog ureda Misije OSCE-a u BiH u Tuzli Karla Jorssena. Upoznao sam ih sa stanjem u Županiji Posavskoj i aktualnim poslovima na kojima je angažirana Vlada, te sa dosadašnjim aktivnostima Misije OSCE-a u BiH i Vlade Županije Posavske. Također, razgovarali smo i o nastavku suradnje, kazao je predsjednik Vlade Županije Posavske Marijan Klaić.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti