Više

  Smotra Sveučilišta u Školskom centru fra Martina Nedića

  Najčitanije

  Sveučilište u Mostaru, u suradnji s nadležnim županijskim ministarstvom, organizira smotru za buduće studente koja će biti održana u Orašju 17. travnja (utorak) u Školskom centru fra Martina Nedića u 9.00 sati.

  Na smotri će se učenicima završnih razreda srednjih škola, i svim zainteresiranim, predstaviti Sveučilište: Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet, Ekonomski fakultet, Filozofski fakultet, Fakultet prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti, Fakultet strojarstva, računarstva i elektrotehnike, Medicinski fakultet, Pravni fakultet, Fakultet zdravstvenih studija, Građevinski fakultet, Farmaceutski fakultet, Akademija likovnih umjetnosti, Studentski centar i Studentski zbor.

  Budući studenti moći će se upoznati sa sveučilišnim programima, kao i uvjetima upisa. Sveučilište u Mostaru je maturantima olakšalo odluku o izboru studija i putem društvenih mreža, aplikacija za mobitele te virtualnom šetnjom.

  Do sada je smotra održana u Zapadnohercegovačkoj, Hercegbosanskoj i Srednjobosanskoj županiji, a završna smotra bit će organizirana u Hercegovačko-neretvanskoj županiji, izvijestili su iz Ureda za odnose s javnošću Sveučilišta u Mostaru.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti