Više

  Stanje sigurnosti na području ŽP za studeni 2019.g.

  Najčitanije

  Prema informaciji MUP-a Županije Posavske o stanju sigurnosti na području ŽP za studeni 2019. godine smanjen je broj prijavljenih krivičnih djela, u listopadu je bilo 27 prijava dok je u studenom bilo prijavljenih 18 kaznenih djela. Sveukupno je razriješeno 88,88% kaznenih djela.
  Smanjen je broj evidentiranih prekršaja protiv javnog reda i mira, u studenom 7 prekršaja, u listopadu je bilo 13 prekršaja.
  U oblasti sigurnosti javnog prometa zabilježen je manji broj prometnih nesreća, u studenom ih je zabilježeno 12, a u informaciji za listopad navodi se 21 prometna nesreća. U nesrećama nema smrtno stradalih, 2 osobe su teže ozlijeđene, a 7 ih je lakše ozlijeđeno. Tijekom studenog 2019. na području ŽP kontrolirana su 3304 vozila, otkriven je 661 prekršaj prikazan kroz prekršajne prijave od čega za 384 prekršaja predviđena je novčana kazna veća od 50 KM. Vozači su najčešće isključeni zbog neposjedovanja vozačke dozvole, a vozila zbog neregistriranosti.
  Ocjena o zadovoljavajućem stanju je proizvod pokazatelja iz oblasti kriminaliteta, javnog reda i mira i sigurnosti javnog prometa.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti