Više

  Štrajk zdravstvenih djelatnika, sastanak sutra u Vladi ŽP

  Najčitanije

  Savez strukovnih sindikata doktora medicine i stomatologije F BiH jutros u 07,00 sati stupio je u generalni štrajk. I u Županiji Posavskoj, u bolnici i domovima zdravlja, doktori medicine i stomatolozi od jutros su u štrajku, a generalni štrajk za sve djelatnike u zdravstvu u ŽP zakazan je za sutra 7. studenog.
  Iz Ministarstva zdravstva, rada i socijalne politike Vlade Županije Posavske prema predsjednicima sindikata u oblasti zdravstva upućen je poziv na sjednicu Povjerenstva za vođenje pregovora sa sindikatima iz oblasti zdravstva u Županiji Posavskoj koja će se održati 07.11.2017.g. u 14.00 u zgradi Vlade Županije Posavske u Orašju, na kojem će biti nastavljeni pregovori vezani za potpisivanje Kolektivnog ugovora.
  S ravnateljima ustanova potpisani su sporazumi o radu za vrijeme štrajka, sva hitna akutna stanja propisana sporazumom bit će zbrinuta, a ostali slučajevi će se dogovarati sa štrajkaškim odborom i trijažnim timovima. Ambulante obiteljske medicine također rade po potpisanom sporazumu, ističu u sindikatu.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti