Više

  “Suživot u prometu“ Zajednička preventivna kampanja MUP-a Županije Posavske i moto kluba „Posavac“ iz Orašja

  Najčitanije

  Ministarstvo unutarnjih poslova Županije Posavske na inicijativu moto kluba „Posavac“ iz Orašja i u suradnji sa istim provodi preventivnu kampanju „Suživot u prometu“ koja za cilj ima podizanje svijesti kod sudionika u prometu na motocikliste i skorašnji početak moto sezone.
  Kampanja je podijeljena u dvije cjeline ili dijela i prvom cjelinom se želi skrenuti pozornost ostalim sudionicima u prometu na povećani broj motociklista na ulicama i cestama grada Orašja povodom nadolazeće moto sezone. Druga cjelina će za cilj imati podizanje svijesti kod vozača motocikala o potrebi tehničke ispravnosti motocikala kao i važnosti korištenja zaštitne opreme.
  U skladu s navedenim, aktivnosti predviđene tijekom prve cjeline su zajednički kontrolni punktovi policijskih službenika i članova moto kluba „Posavac“ s početkom od 19. ožujka 2024. godine na kojim će se sudionicima u prometu dijeliti promotivni materijal sa navedenim upozorenjima dok će o detaljima i početku aktivnosti vezanih za drugi dio kampanje građani na vrijeme biti obaviješteni, izvijestio je glasnogovornik MUP-a ŽP Zdenko Ćubel.


  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti