Više

  Sveučilište u Mostaru raspisalo natječaj za upis studenata

  Najčitanije

  Sveučilište u Mostaru raspisalo je natječaj za upis studenata na prvu godinu preddiplomskih, diplomskih i integriranih preddiplomskih i diplomskih studija za akademsku 2019./2020. godinu.

  Prijave za prvi razredbeni rok primaju se od 24. do 29. lipnja 2019. godine, dok se prijave za drugi rok primaju samo za studije na kojima ostane slobodnih mjesta nakon prvog roka.

  Izbor pristupnika u prvom roku obavlja se razredbenim postupkom 1. do 6. srpnja. Cjelovit tekst natječaja s brojem mjesta i vremenom održavanja razredbenih ispita može se preuzeti na službenoj stranici Sveučilišta u Mostaru. https://www.sum.ba/objave/natjecaji/natjecaj-za-upis-studenata-u-prvu-godinu-preddiplomskih,–diplomskih-i/

  Sastavnice Sveučilišta u Mostaru su: Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet, Ekonomski fakultet, Filozofski fakultet, Fakultet prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti, Fakultet strojarstva, računarstva i elektrotehnike, Akademija likovnih umjetnosti, Medicinski fakultet, Pravni fakultet, Fakultet zdravstvenih studija, Građevinski fakultet i Farmaceutski fakultet, navodi se u priopćenju Ureda za odnose s javnošću Sveučilišta u Mostaru.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti