Više

  TJEDNI PREGLED DNEVNIH DOGAĐANJA za period 02.-08.01.2017. g.

  Najčitanije

  Dana 02.01.2017 godine u 08.15 sati se na graničnom prijelazu Šamac dogodila prometna nezgoda koju je krećući se autobusom sa otvorenim vratima uzrokovao vozač autobusa 56 godišnji Ćatović iz Živinica protiv koga će biti proveden prekršajni postupak.

              -istog dana u 07.15 sati PS Orašje je zaprimila prijavu izazivanja požara na štaglju vlasništvo obitelji Baotić iz Donje Mahale. O istom su upoznati pripadnici vatrogasnih postrojbi  Donje Mahale,Orašja i Tolise koji su požar stavili pod nadzor.

  -dana 03.01.2017 godine u 16.45 sati PS Orašje je zaprimila prijavu provale u obiteljsku kuću vlasništvo  obitelji Tunjić  u Orašju. O istom je upoznat dežurni istražitelj kriminalističke policije PU Orašje koji je obavio očevid te otpočeo potragu za izvršiteljima  i otuđenim tv-aparatom marke „LG“ veće vrijednosti.

  -istog dana u 07.30 sati se na cesti Odžak-Novo Selo dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2 pmv. Očevidom patrole prometne policije je utvrđeno da je istu krećući se neprilagođenom brzinom uvjetima i stanju puta uzrokovao 38 godišnji Ilišković  iz Kruškovog Polja protiv  koga će biti proveden prekršajni postupak.

  -istog dana u 10.10 sati se  na parkiralištu u Titovoj ulici u Odžaku dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2 pmv. Učesnici su razmijenili podatke i popunili europsko izvješće o nezgodama.

  -dana 04.01.2017 godine u 09.00 sati PS Orašje je zaprimila prijavu uznemiravanja  putem telefona 41 godišnjeg M.M. iz Donje Mahale a od strane 17 godišnjeg Kosića  iz Boka. O istom je upoznat policajac u zajednici koji je po ovom osnovu upozorio na ponašanje imenovanog Kosića.

  -istog dana  u 15.15 sati se u ulici Ulici Redže Porobića u Odžaku dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2 pmv. Učesnici su razmijenili podatke i popunili europsko izvješće o nezgodama.

  -dana 05.01.2017 godine u 12.00 sati PS Orašje je zaprimila prijavu krađe skupocjenih parfema iz trgovine „DM“ trgovačkog centra „City in“ u Orašju. O istom će biti upoznat dežurni istražitelj kriminalističke policije PU Orašje koji će poduzeti zakonom predviđene mjere.

  -istog dana u 23.45 sati se na Savskom mostu u Orašju dogodila prometna nezgoda  u kojoj su sudjelovala 2 pmv. O istom je upoznata patrola prometne policije PU Orašje koja je utvrdila da se nezgoda dogodila prilikom nepropisnog mimoilaženja sudionika u istoj te će protiv nesavjesnog vozača pmv koji je napustio lice mjesta prije obavljenog očevida provesti prekršajni postupak.

  -istog dana u 12.00 sati se na parkiralištu BP“Unitrade“  na Dusinama dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2 pmv. Učesnici su razmijenili podatke i  popunili europsko izvješće o nezgodama.

  -dana 06.01.2017 godine u 22.15 sati PS Orašje je zaprimila prijavu razmirica u  čitaonici  u Školskoj ulici u Oštroj Luci. O istom je upoznat policajac u zajednici koji je po ovom osnovu upozorio na ponašanje 54 godišnjeg Mutabdžića iz Oštre Luke.

  U tijeku izvještajnog  perioda  u vremenu od 02.-08.01.2017 godine  operativna dežurstva  organizacionih jedinica MUP-a su zaprimila :

  __2___prijavu kaznenog djela,prijavljena su kaznena djela“Krađe“

  __6___prijava  prometne nezgode,najčešće uzrokovanih nepropisno izvedenim radnjama vozilom.

  __0___prijava narušavanja JriM.

  __3___prijave ostalih događanja.  Na koncu  tijekom analiziranog perioda,tj. u vremenu od 02.-08.01.2017 godine smo zaprimili sveukupno  tek  ___11 __ prijava naših građana za kompletno područje Županije Posavske te sa razlogom tjedan iza nas smatramo sigurnim.  

   

  GLASNOGOVORNIK
  Josip Dominković
  Mag.ing.prometa

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti