Više

  TJEDNI PREGLED DNEVNIH DOGAĐANJA za period 02.-08.04.2018. g.

  Najčitanije

  Dana 02.04.2018 godine u 17.50 sati PS Domaljevac-Šamac je zaprimila prijavu otuđenja tmv marke „Scania“ parkiranog na graničnom prijelazu Šamac. O istom je upoznat dežurni istražitelj kriminalističke policije PU Orašje koji je poduzeo zakonom predviđene mjere.

  -dana 03.04.2018 godine u 16.25 sati PS Domaljevac-Šamac je zaprimila prijavu oštećenja pmv vlasništvo obitelji Oršolić iz Domaljevca. O istom je upoznat dežurni istražitelj krim policije PU Orašje koji će protiv izvršitelja kd“ Oštećenja tuđe stvari“45 godišnjakinje sa inicijalima Z.Đ. iz Domaljevca poduzeti zakonom predviđene mjere.

  -istog dana u 12.00 sati se na križanju Brodske i ulice Atifa Šapčanina u Odžaku dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2 pmv. Sudionici su razmijenili podatke i popunili europsko izvješće o nezgodama.

  -istog dana u 13.30 sati PS Orašje je zaprimila prijavu prometne nezgode koja se dogodila 31.03.2018 godine u Boku u kojoj su sudjelovala 2 pmv. Sudionici su razmijenili podatke i popunili europsko izvješće o nezgodama.

  -dana 04.04.2018 godine u 00.35 sati PS Orašje je zaprimila prijavu pružanja pomoći lakše povrijeđenom 35 godišnjem R.S. iz Boka. O istom je upoznata patrola PS Orašje koja je konstatirala da je imenovani u alkoholiziranom stanju sam pao sa bicikla i pritom zadobio lakše tjelesne povrede o čemu su sačinili službenu zabilješku.

  -istog dana u 10.40 sati PS Orašje je zaprimila prijavu provale u kuću vlasništvo obitelji Kamenjaš iz Matića. O istom je upoznat dežurni istražitelj kriminalističke policije PU Orašje koji je utvrdio otuđenje veće količine skupocjenih alatki i otpočeo potragu za izvršiteljima i otuđenim premetima.

  -istog dana u 12.05 sati PU Odžak je zaprimila prijavu oštećenja pmv vlasništvo obitelji Hamidović iz Odžaka. O istom je upoznat dežurni istražitelj krim policije PU Odžak koji je poduzeo zakonom predviđene mjere.

  -istog dana u 20.00 sati se na trgu u Odžaku kod picerije „Edi“ dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2 pmv. O istom je upoznata patrola prometne policije PU Odžak koja je utvrdila da je nezgodu nepropisno se uključujući u promet uzrokovao 25 godišnji M.I. iz Odžaka protiv koga će biti proveden prekršajni postupak.

  -istog dana u 08.00 sati PS Domaljevac-Šamac je zaprimila prijavu oštećenja prednjeg vjetrobrana na pmv vlasništvo 40 godišnjeg Lucića iz Domaljevca kome je o zaprimljenoj prijavi izdana potvrda o prijavi događaja.

  -istog dana u 14.45 sati patrola PS Orašje je u prosjačenju i skitnji u blizini BP“AGS“ zatekla 2 muške osobe iz Gornjeg Rahića protiv kojih će biti proveden prekršajni postupak.

  -istog dana u 23.30 sati djelatnici doma zdravlja Orašje su prijavili pružanje pomoći osobi zatečenoj u rijeci Savi u neposrednoj blizini skele. O istom je upoznata patrola PS Orašje koja će poduzeti zakonom predviđene mjere.

  -dana 05.04.2018 godine u 04.05 sati službenik GP Šamac je prijavio oštećenje optičkog kabla od video nadzora na graničnom prijelazu u Šamcu. O istom je upoznata patrola prometne policije PU Orašje koja je o navedenom sačinila službenu zabilješku.

  -istog dana u 13.30 sati PS Orašje je zaprimila prijavu i ozljedni listi o povredama nanesenim 02.04.2018 godine, na cesti u blizini BP“Marijus“ u Orašju , 24 godišnjem D.B. iz Orašja. O istom je upoznata patrola PS Orašje koja će protiv izvršitelja KD sukladno težini povreda nakon utvrđivanja identiteta poduzeti zakonom predviđene mjere.

  -istog dana u 11.05 sati PS Orašje je zaprimila prijavu gubitka novčanika sa dokumentima i novcem vlasništvo 62 godišnje Dominkovićke iz Oštre Luke. O istom je upoznata patrola PS Orašje koja je otpočela mjere potrage za izgubljenim novčanikom ii dokumentima. Molimo cijenjene građane da ukoliko su pronašli dokumenta na ime imenovane da ih dostave u policijsku stanicu radi vraćanja stvarnom vlasniku obzirom da gubitak isprava iziskuje i troškove i onemogućava normalno kretanje vlasnika dokumenata.

  -dana 06.04.2018 godine u 07.55 sati PS Orašje je zaprimila prijavu otuđenja pmv vlasništvo obitelji Halilović iz Orašja. O istom je upoznat dežurni istražitelj krim policije PU Orašje koji je poduzeo zakonom predviđene mjere.

  – istog dana u 12.30 sati PS Orašje je zaprimila prijavu prometne nezgode koja se dogodila 05.04.2017 godine u 10.50 sati u XIV ulici u Orašju a u kojoj su sudjelovala 2 pmv. Sudionici su razmijenili podatke i popunili europsko izvješće o nezgodama.

  -dana 07.04.2018 godine u 03.15 sati PS Orašje je zaprimila prijavu pružanja pomoći lakše povrijeđenom 18 godišnjem M.T. iz Orašja. O istom je upoznata patrola PS Orašje koja je utvrdila da je imenovani povrede zadobio tijekom boravka u diskoteci „S-club“ u Orašju te otpočela potragu za izvršiteljem protiv koga će biti poduzete zakonom predviđene mjere.

  -dana 08.04.2018 godine u 22.00 sati PS Orašje je zaprimila prijavu oštećenja vikendice vlasništvo obitelji Dominković iz Tolise a od strane 56 godišnjeg I.D. iz Tolise protiv koga će dežurni istražitelj krim policije PU Orašje poduzeti zakonom predviđene mjere.

  -istog dana patrola PS Orašje je postupajući po prijavi familijarnih razmirica u ulici Bana Jelačića u Donjoj Mahaloj asistirala djelatnicima Županijske bolnice Orašje u vidu pratnje bolesne osobe na liječenje u Tuzlu.

  U tijeku izvještajnog perioda u vremenu od 02.-08.04.2018 godine operativna dežurstva organizacionih jedinica MUP-a su zaprimila:

  __8__prijava kaznenih djela, najčešće su prijavljivana nanošenja tjelesnih povreda i otuđenja motornih vozila.

  __6__prijava prometnih nezgoda, najčešće uzrokovanih nepropisno izvedenim radnjama vozilom.

  __1__prijavu narušavanja JRiM, koji je narušavan skitnjom i prosjačenjem.

  __0__prijava zatečenih vozača u alkoholiziranom stanju i lišenih slobode po istom osnovu.

  __4__prijave ostalih događanja, zaprimili smo prijave različitih sadržaja. Na koncu tijekom analiziranog perioda ,tj. U vremenu od 02.-08.04.2018 godine smo zaprimili sveukupno __19__ prijava za kompletno područje Županije Posavske.

   

  GLASNOGOVORNIK
  Josip Dominković
  Mag.Ing.prometa

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti