Više

  TJEDNI PREGLED DNEVNIH DOGAĐANJA ZA PERIOD 04.-10.01.2016 g.

  Najčitanije

  Dana 04.01.2016 godine u 09.20 sati PS Orašje je zaprimila prijavu otuđenja šume vlasništvo obitelji Kopić iz Tolise. O istom je upoznat dežurni istražitelj krim policije PU Orašje koji je poduzeo zakonom predviđene mjere.

  -istog dana u 11.10 sati se u Titovoj ulici u Odžaku dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2 pmv. Učesnici su razmijenili podatke i popunili europsko izvješće o nezgodama.

  -istog dana u 16.15 sati se u ulici Redže Porobića u Odžaku dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2 pmv.Učesnici su razmijenili podatke i popunili europsko izvješće o nezgodama

  -istog dana u 17.30 sati se  u Titovoj ulici u Odžaku dogodila još jedna prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2 pmv.Učesnici su razmijenili podatke i popunili europsko izvješće o nezgodama.

  -dana 05.01.2016 godine u 05.35 sati PS Odžak je zaprimila prijavu  KD „Teške krađe“ u više trgovačkih radnji na području Odžaka. O istom je upoznat dežurni istražitelj krim policije PU Odžak koji je obavio očevid te poduzeo mjere potrage za izvršiteljem  i otuđenim predmetima.

  -istog dana  policijski službenici kriminalističke policije  PU Odžak su operativnim radom na terenu utvrdili  tko je izvršitelj serije provala u trgovačke radnje u Odžaku uz  čiji su pristanak izvršili pretres  obiteljske kuće koju koristi tijekom koga su pronašli  otuđene predmete. Protiv navedenog će biti poduzete zakonom predviđene mjere.

  -dana 08.01.2016 godine u 04.20 sati PS Odžak je zaprimila prijavu zaticanja beživotnog tijela 53 godišnjeg djelatnika poduzeća“Ceste“ iz Odžaka u službenom vozilu kojim se vršila cestovna ophodnja.O istom je upoznat dežurni mrtvozornik koji je konstatirao činjenicu prirodne smrti  53 godišnjeg Agatića  iz Posavske Mahale čije je tijelo predano obitelji radi ukopa.

  -dana 08.01.2016 godine u 10.40 sati se na parkiralištu trgovačkog centra „City“ u Orašju dogodila prometna nezgoda koju je oštetivši potporni stup garaže  krećući se pmv uzrokovao 38 godišnji Živko  iz Šopota protiv  koga će biti proveden prekršajni postupak.

  -istog dana u 11.05 sati se na II ulici u Orašju dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2 pmv.Učesnici su razmijenili podatke i popunili europsko izvješće o nezgodama.

  -istog dana u 15.25 sati PS Odžak je zaprimila prijavu nemogućnosti uspostave kontakta sa 75 godišnjom Pandurevićkom  iz Posavske Mahale. O istom je upoznat dežurni  mrtvozornik koji je konstatirao činjenicu smrti te tijelo preminule predao obitelji radi ukopa.

  -dana 09.01.2016 godine u 09.10 sati PS Odžak je zaprimila prijavu kd“Oduzimanja  djeteta  ili maloljetnika“ .Odnosno ne postupanje po rješenju suda  o pravu viđanja djeteta razvedenih supružnika. O istom je upoznat dežurni  istražitelj krim policije PU Odžak koji će poduzeti zakonom predviđene mjere.

  -dana 10.01.2016 godine  21.00 sati PS Orašje je zapirmila prijavu razmirica na relaciji  Malenkovićka-Živković . O istom je upoznat policajac u zajednici koji je po ovom osnovu upozorio na ponašanje 52 godišnjeg Živkovića  iz Matića.

  U tijeku izvještajnog  period  ,od 04.-10.01.2016 godine  operativna dežurstva  organizacionih jedinica MUP-a su zaprimila :

  __3___prijave kaznenih djela.                                                                                                 

  __5___prijava prometnih nezgoda,najčešće uzrokovanih kretanjem neprilagođenom brzinom uvjetima i stanju puta.

  __0___prijava narušavanja JriM.

  __4___prijave ostalih događanja,najčešće su prijavljivane susjedske  i obiteljske razmirice.  Na koncu  tijekom analiziranog perioda,tj. u vremenu od 04.-10.01.2016 godine smo zaprimili sveukupno   ___12  __ prijava naših građana za kompletno područje Županije Posavske te spravom tjedan iza nas možemo smatrati u potpunosti sigurnim.

                    

  GLASNOGOVORNIK

                                                                                                         Josip Dominković

                                                                                                               Mag.ing.prometa

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti