Više

  Tjedni pregled dnevnih događanja za period 04.-10.11.2019. godine

  Najčitanije

  Dana 04.11.2019. godine u 12.55 sati PS Orašje je zaprimila prijavu prometne nezgode koja se dogodila na križanju IX i XIV ulice u Orašju u kojoj su sudjelovala 2 pmv. Sudionici su razmijenili podatke i popunili europsko izvješće o nezgodama.

  -istog dana u 17.15 sati PS Orašje je zaprimila prijavu podnositeljice 57 godišnje N.R. iz Orašja o tome da je istog dana u policijskoj postaji Županja prijavljen nestanak malodobnice iz Ugljare. O istom će biti upoznat dežurni istražitelj sektora kriminalističke policije MUP-a koji će poduzeti zakonom predviđene mjere.

  -dana 05.11.2019. godine u 16.30 sati PS Odžak je zaprimila prijavu sukoba kućnih ljubimaca, „kerova“ i usmrćivanje jednog od njih vlasništvo 59 godišnjeg H.R. iz Odžaka. O istom je upoznata patrola PS Odžak koja će protiv vlasnika kerova koji su slobodni na ulici usmrtili navedenog provesti prekršajni postupak.

  -istog dana u 07.00 sati PS Odžak je zaprimila prijavu oštećenja parkiranog vozila vlasništvo 29 godišnjeg J.F. iz Konjica parkiranog u ulici Slavka Grebenarevića u Odžaku. O istome je upoznata patrola prometne policije PU Orašje koja je otpočela potragu za nesavjesnim vozačem protiv koga će nakon utvrđivanja identiteta biti proveden prekršajni postupak.

  -istog dana u 13.50 sati se na križanju VII i XIV ulice u Orašju dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2 pmv. Sudionici su razmijenili podatke i popunili europsko izvješće o nezgodama.

  -istog dana u 18.30 sati PSD Orašje je zaprimila prijavu uznemiravanja 30 godišnjakinje iz Orašje od strane 54 godišnjeg A.H. iz Orašja koga je patrola PS Orašje upozorila na ponašanje.

  -dana 06.11.2019. godine u 00.05 sati PS Orašje je zaprimila prijavu fizičkog obračuna braće u Ostružanskoj ulici u Tolisi. O istom je upoznata patrola PS Orašje koja je zbog upornosti u činjenju prekršaja lišila slobode 68 godišnjeg I.N. iz Tolise dok će protiv drugog sudionika 63 godišnjeg Đ.N. provesti prekršajni postupak.

  -istog dana 06.11.2019. godine u 15.35 sati službenik PS Orašje je zaprimio prijavu otuđenja skupocjenih artikala trgovine „DM“ smještene u trgovačkom centru „City inn“ u Orašju, a koje se dogodilo 02.11.2019. godine oko 20.00 sati. Nakon zaprimljene prijave patrola PS Orašje će po istom osnovu poduzeti zakonom predviđene mjere.

  -istog dana u 17.35 sati istražitelji kriminalističke policije PU Odžak su u Proleterskoj ulici u Odžaku zatekli 3 sigurnosno–interesantne osobe. Prilikom pregleda istih kod 38 godišnjeg D.D. iz Modriče su pronašli pvc kutijicu sa sasušenom zelenom biljnom masom koja svojim izgledom asocira na marihuanu. Istražitelji su navedenog lišili slobode te će protiv njega poduzeti zakonom predviđene mjere.

  -istog dana u 15.45 sati PS Orašje je zaprimila prijavu prometne nezgode koja se dogodila na regionalnoj cesti R463 na ulasku u Bok. O istom je upoznata patrola prometne policije PU Orašje koja je utvrdila da je u nezgodi sudjelovalo jedno tmv i jedno pmv, a da je do nezgode došlo zbog nepropisnog mimoilaženja sudionika u nezgodi protiv kojih će sukladno nastaloj šteti poduzeti zakonom predviđene mjere.

  -istog dana u 12.10 sati PS Orašje je zaprimila prijavu prometne nezgode koja se dogodila u 10.30 sati u Prvomajskoj ulici u Matićima u kojoj su sudjelovala 2 pmv. Sudionici su razmijenili podatke i popunili europsko izvješće o nezgodama.

  -dana 07.11.2019. godine u 19.10 sati PS Odžak je zaprimila prijavu kd “Nasilja u obitelji“ u Bosanskoj ulici u Odžaku. O istom je upoznata patrola PS Odžak koja je zbog alkoholiziranosti, vike i galame lišila slobode 48 godišnjeg A.K. iz Odžaka protiv koga će sukladno težini konstatiranih, nanesenih, povreda članovima obitelji biti poduzete zakonom predviđene mjere.

  -dana 08.11.2019. godine u 15.30 sati službenik PS Orašje je postupio po prijavi kd “Ugrožavanja sigurnosti“ izvršenog 06.11.2019. godine u 18.00 sati od strane 39 godišnjeg V.T. iz Oštre Luke protiv koga će sukladno zakonu biti poduzete zakonom predviđene mjere.

  -dana 09.11.2019. godine u 01.40 sati PS Orašje je zaprimila prijavu fizičkog napada u ug.objektu „Cadilac“ u Oštroj Luci. O istom je upoznata patrola PS Orašje koja je u istom objektu zatekla 2 povrijeđene muške osobe kojim je u Domu Zdravlja u Orašju pružena pomoć i konstatirane lakše povrede. Nakon utvrđivanja stepena odgovornosti patrola će poduzeti protiv odgovornog zakonom predviđene mjere.

  -istog dana u 11.50 sati PS Orašje je zaprimila prijavu pronalaska neeksplodiranog tromblona u šumi vlasništvo obitelji Krištić iz Boka.O istom su upoznati pripadnici Civilne zaštite koji će poduzeti zakonom predviđene mjere.

  U tijeku izvještajnog perioda u vremenu od 04.-10.11.2019. godine operativna dežurstva organizacionih jedinica MUP-a su zaprimila:

  __5__prijava kaznenih djela,različitih sadržaja.
  __5__prijava prometnih nezgoda uzrokovanih na različite načine.
  __2__prijave narušavanja JRiM koji je narušavan tučom.
  __0__prijava zatečenih vozača u alkoholiziranom stanju i lišenih slobode po istom osnovu.
  __0__prijava zatečenih migranata na području Županije Posavske.
  __3__prijave ostalih događanja, prijavljeni su različiti sadržaji. Na koncu tijekom analiziranog perioda, tj. u vremenu od 04.-10.11.2019. godine smo zaprimili sveukupno__15__prijava za kompletno područje Županije Posavske.

  GLASNOGOVORNIK
  Josip Dominković
  Mag.ing.prometa

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti