Više

  TJEDNI PREGLED DNEVNIH DOGAĐANJA ZA PERIOD 05.-11.10.2015 godine

  Najčitanije

  TJEDNI PREGLED  DNEVNIH DOGAĐANJA ZA PERIOD 05.-11.10.2015 godine

  Dana 05.10.2015 godine u 06.55 sati PS Orašje je zaprimila prijavu oštećenja staklenih površina na zgradi osnovne škole „Stjepan Radić  u O.Luci. O istom je upoznat dežurni istražitelj krim policije koji je nakon obavljenog očevida poduzeo zakonom predviđene mjere.

  -istog  dana u 17.55 sati PS Orašje je zaprimila prijavu narušavanja JriM  ispred prijavnice  KPZ Orašje. O istom je upoznata patrola PS Orašje koja je utvrdila da je jrim narušio  27 godišnji  Pengić  iz Bukvika protiv koga će biti proveden prekršajni postupak.

  -istog dana u 09.00 sati  PS Orašje je zaprimila prijavu familijarnih razmirica u ulici Oslobođenja u Matićima. O istom je upoznat policajac u zajednici koji je suprostavljene rođake upozorio na ponašanje.

  -istog dana u 10.30 sati se na križanju VI i VII ulice u Orašju dogodila prometna nezgoda u kojoj je sudjelovalo jedno pmv i jedan motocikl.Učesnici su razmijenili podatke i popunili  europsko izvješće o nezgodama.

  -istog dana u 10.35 sati se  u blizini BP Branikom  u Donjoj Mahaloj dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2 pmv.Učesnici su razmijenili podatke i popunili europsko izvješće o nezgodama

  -istog dana prometna policija PU Orašje je zaprimila prijavu oštećenja zaustavljenog tmv na semaforu u Orašju. Nakon obavljenog očevida patrola će poduzeti zakonom predviđene mjere potrage za vozačem  koji je uzrokovao nezgodu.

  -dana 06.10.2015 godine u 13.25 sati  PS Odžak je zaprimila prijavu prometne nezgode koja se dogodila  na križanju Titove  i ulice Redže Portobića u Odžak u  kojoj   su sudjelovala 2 pmv. O istom je upoznata patrola prometne policije PU Odžak koja je nakon obavljenog očevida protiv odgovornog za istu nezgodu provela prekršajni postupak.

  -istog dana u 09.50 sati PS Orašje je zaprimila  prijavu pronalaska  granate zaostale iz Domovinskog rata na njivama  u Boku. O istom je upoznat dežurni službenika civilne zaštite koji je poduzeo zakonom predviđene mjere.

  -dana 07.10.2015 godine u 09.15 sati PS Odžak je zaprimila prijavu pružanja pomoći povrijeđenom 17 godišnjaku iz Odžaka. O istom je upoznata patrola PS Odžak  koja je utvrdila da je navedenom povrede nanio Karabegović iz Zavidovića protiv koga će sukladno težini povreda biti poduzete  zakonom predviđene mjere.

  -dana 09.10.2015 godine u 12.50 sati PS Orašje je zaprimila prijavu otuđenja novca sa tekućeg računa 20 godišnjeg Oršolića iz Donje Mahale. O istom je upoznat dežurni istražitelj krim policije PU Orašje koji je poduzeo  zakonom predviđene mjere.

  -istog dana u 14.10 sati PS Orašje  je zaprimila prijavu fizičkog napada u trgovačkom centru  u Orašju na 20 godišnju L.K. iz Donje Mahale. O istom je upoznata patrola PS Orašje koja je utvrdila da je fizički napad na navedenu  08.10.2015 godine  izvršio 32 godišnji M.M. iz  Matića  protiv koga će biti proveden prekršajni postupak.

  -dana 10.10.2015 godine u 21.30 sati PS Orašje je zaprimila prijavu pružanja pomoći povrijeđenom 18 godišnjem Dominkoviću iz Tolise. O istom je upoznata patrola PS Orašje koja je utvrdila da su navedenom povrede u  ug.objektu „Dinamo „ u Donjoj Mahaloj  nanijeli 26. godišnji G.K.  i 20 godišnji E.H. iz Orašja  protiv kojih će sukladno težini povreda biti poduzete zakonom predviđene mjere.

  -istog dana u 14.00 sati se u Donjoj Mahaloj dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2 pmv.Učesnici su razmijenili podatke i popunili europsko izvješće o nezgodama.

  -dana 11.10.2015 godine u 02.25 sati PS Orašje je zaprimila prijavu prometne nezgode ispred „S-kluba“  u Orašju. O istom je upoznata patrola prometne policije PU Orašje koja je utvrdila da je NN  vozač sa vozilom oštetio parkirano vozilo vlasništvo 29 godišnjeg Lukića .Nakon utvrđivanja identiteta nesavjesnog vozača patrola će protiv navedenog provesti prekršajni postupak.

  -istog dana u 10.25 sati se na križanju IX i XIV ulice u Orašju dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2 pmv a koju je ne poštujući prednost prolaska uzrokovao 61 godišnji Novaković  iz Tuzle protiv koga će patrola prometne policije provesti prekršajni postupak.

  -istog dana u 22.15 sati se na lokalnoj cesti u Kostrču dogodila prometna nezgoda koju je krećući se neprilagođenom brzinom uvjetima is tanju puta uzrokovao 32 godišnji I.Ž. iz Kostrča protiv koga će patrola prometne policije provesti prekršajni postupak.

  -istog dana u 12.50 sati PS Orašje je zaprimila prijavu pronalaska beživotnog tijela 66 godišnjeg  Kobaša  iz Kopanica. O istom je upoznat dežurni mrtvozornik koji je konstatirao činjenicu prirodne smrti te tijelo preminulog predao obitelji radi ukopa.

  -istog dana u  12.00 sati PS Odžak je zaprimila prijavu prometne nezgode u kojoj su sudjelovala 2 pmv.Učesnici su razmijenili podatke i popunili europsko izvješće o nezgodama.

  -istog dana u 15.00 sati PS Odžak je zaprimila prijavu prekida nogometne utakmice   u Donjoj Dubici  koji je uslijedio nakon što je na igralištu preminuo  golman  gostujuće ekipe. O istom je upoznat dežurni istražitelj krim policije PU Odžak koji će poduzeti zakonom predviđene mjere.

  -istog dana u 15.30 sati se u Ugljari dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2 pmv.Učesnici su razmijenili podatke i popunili europsko  izvješće o nezgodama..

            U tijeku izvještajnog period  ,od 05.-11.10.2015 godine  operativna dežurstva 

  organizacionih jedinica MUP-a su zaprimila :

  __4___prijave kaznenih djela,najčešće su prijavljivana nanošenja tjelesnih povreda.      

  __10___prijava prometnih nezgoda,najčešće uzrokovanih kretanjem neprilagođenom brzinom uvjetima is tanju puta.

  __2___prijave narušavanja JriM,koji je najčešće narušavan tučom i fizičkim napadom.

  __4___prijave ostalih događanja,najčešće su prijavljivane susjedske i obiteljske razmirice.  Na koncu  tijekom analiziranog perioda,tj. u vremenu od

  05.-11.10.2015 godine smo zaprimili sveukupno   ___20__prijava naših građana za kompletno područje Županije Posavske.

                     GLASNOGOVORNIK

                                                                                                  Josip Dominković

                                                                                                                 Mag.ing.prometa

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti