Više

  TJEDNI PREGLED DNEVNIH DOGAĐANJA za period 07.-13.03.2016 g.

  Najčitanije

  Dana 07.03.2016 godine u 08.15 sati PS Orašje je zaprimila prijavu  otuđenja novčanika sa dokumentacijom vlasništvo 36 godišnjeg Mehića  iz Orašja. O istom je upoznat dežurni istražitelj krim policije koji je poduzeo zakonom predviđene mjere.

  -istog dana u vremenu od 08.10-13.50 sati službenici PS Odžak su pružali asistenciju  djelatnicima Doma zdravlja Odžak priliko prijevoza duševno bolesne osobe  u Tuzlu.

  -dana 09.03.2016 godine u 10.00 sati PS Orašje je zaprimila prijavu prometne nezgode koja se dogodila  u VI ulici u Orašju u kojoj su sudjelovala 2 pmv .Učesnici su razmijenili podatke i popunili europsko izvješće o nezgodama

  -istog dana u 10.40 sati PS Orašje je zaprimila prijavu  izazivanja požara na plasteniku  vlasništvo obitelji Delić iz O.Luke. O istom je upoznat vještak protupožarne zaštite koji je poduzeo zakonom predviđene mjere.

  -dana 10.03.2016 godine u vremenu od 08.30-09.30 sati  službenici PS Orašje su vršili pratnju psihički oboljele osobe na psihijatriju u bolnicu Orašje.

  -istog dana u vremenu od 08.50-09.40 sati istražitelji krim policije PU Orašje su temeljem  naredbe općinskog suda Orašje izvršili pretres  objekata koje  koristi 26 godišnji G.K.  iz Ugljare.

  -istog dana u 09.45 sati patrola PS Orašje je u prosjačenju zatekla 21 godišnju Ahmetovićku   iz Brčkog protiv koje će biti proveden prekršajni postupak.

  -istog dana u vremenu od 07.-11.00 sati  službenici policije PU Odžak su provodili  pojačanu kontrolu prometa lokalnog karaktera tijekom koje su kontrolirali i  evidentirali  33 vozila  i vozača ,uručili  3 prekršajna naloga, pregledali  14 vozila  izvršili provjere  za 2 vozila  i iz prometa isključili  1 vozača.Koristim priliku zahvaliti kontroliranim na korektnom ponašanju.

  – istog dana u 09.50 sati se u ulici Redže Porobića u Odžaku dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2 pmv.Učesnici su razmijenili podatke i popunili europsko izvješće o nezgodama.

  -dana 11.03.2016 godine policijski službenici PU Odžak su konstatirali narušavanje JriM vrijeđanjem  putem facebooka  a u svezi izvršenja službenih radnji  po jednoj prometnoj  nezgodi. Protiv izvršitelja prekršaja 26 godišnjeg DD iz Vojskove će biti proveden prekršajni postupak.

  -istog dana se u 08.50 sati  na križanju V i VIII ulice u Orašju dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2 pmv a koju je ne poštujući prednost prolaska uzrokovala 34 godišnja R.K. iz Donje Mahale protiv koga će patrola prometne policije PU Orašje provesti prekršajni postupak.

  -istog dana u 10.30 sati PS Odžak je zaprimila prijavu pružanja pomoći fizički zlostavljanom djetetu ,učesniku osnovne škole. O istom je upoznata  patrola PS Orašje i Centar za socijalni rad Odžak  koji će poduzeti zakonom predviđene mjere.

  -dana 13.03.2016 godine u 02.35 sati se ispred diskoteke“S-klub“  u Ugljari dogodila prometna nezgoda u kojoj je sudjelovalo jedno parkirano pmv i nn vozilo koje se udaljilo sa lica mjesta a da vozač NN  vozila sa oštećenim nije razmijenio podatke i popunio europsko  izvješće o nezgodama. Nakon utvrđivanja identiteta  patrola prometne policije PU Orašje će protiv odgovornog provesti prekršajni postupak.

  -istog dana u 00.20 sati se na križanju VIII i XI ulice u Orašju dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2 pmv. Učesnici su razmijenili podatke i popunili europsko izvješće o nezgodama.

  -istog dana u 02.45 sati se na lokalnoj cesti ispred „S-kluba“ u Ugljari dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2 pmv:Učesnici su razmijenili podatke i popunili europsko izvješće o nezgodama.

  U tijeku izvještajnog  perioda  ,od 07.-13.03.2016 godine  operativna dežurstva  organizacionih jedinica MUP-a su zaprimila :

  __1___prijavu kaznenih djela.                                                                                                

  __6___prijava prometnih nezgoda,najčešće uzrokovanih  ne poštivanjem prednosti prolaska   u križanjima.

  __2___prijave narušavanja JriM koji je ponovno narušavan vrijeđanjem i omalovažavanjem OSO povodom vršenja službene dužnosti.

  __6___prijava ostalih događanja,najčešće su prijavljivane asistencije službenicima doma zdravlja tijekom praćenja bolesnih osoba  na liječenje.  Na koncu  tijekom analiziranog perioda,tj. u vremenu od 07.-13.03.2016 godine smo zaprimili sveukupno   ___15 __ prijava naših građana za kompletno područje Županije Posavske  .

                    

  GLASNOGOVORNIK

                                                                                                   Josip Dominković

                                                                                                      Mag.ing.prometa

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti