Više

  TJEDNI PREGLED DNEVNIH DOGAĐANJA za period 07.-13.05.2018.g.

  Najčitanije

  Dana  07.05.2018 godine u 07.05 sati PS Orašje je zaprimila prijavu provale u poljoapoteku smještenu u krugu poduzeća „Bosanac“ u Orašju. O istom je upoznat dežurni istražitelj krim policije PU Orašje koji je poduzeo zakonom predviđene mjere.

  -istog dana u 20.15 sati PS Orašje je zaprimila prijavu narušavanja JRiM u obliku tuče 2 muške osobe ispred ug.objekta“Barcelona“ smještenog u sklopu sportskog centra stadion „ Goal“ u Orašju. O istom je upoznata patrola PS Orašje koja je po ovom osnovu zbog alkoholiziranosti lišila slobode 50 godišnjeg DŽ.M. iz   Orašja protiv koga će kao i protiv drugog sudionika u tuči 57 godišnjeg M.K.  iz Donje Mahale provesti prekršajni postupak.

  -dana 08.05.2018 godine u 19.00 sati  PS Orašje je zaprimila prijavu fizičkog napada na 48 godišnju Milenkovićku  u njezinom dvorištu  u Draganovcima. O istom je upoznata patrola PS Orašje koja je utvrdila da je jrim  fizičkim napadom narušio 68 godišnji L.R. iz Brčkog protiv koga je proveden prekršajni postupak.

  -istog dana u 15.00 sati patrola PS Orašje je na parkiralištu BP““AGS“ u Orašju zatekla u nedopuštenoj trgovini ,trgovini bez odobrenja  nadležnog organa,  dvojicu Musića iz Gornjeg Rahića  o čemu je sačinila službenu zabilješku koja će biti  dostavljena nadležnoj Upravi za inspekcije u Orašju koja će po istom osnovu poduzeti zakonom predviđene mjere.

  -istog dana   u 19.45 sati PS Odžak je zaprimila prijavu  pronalaska nedopuštenog lovačkog naoružanja na  lovačkoj čeki vlasništvo 60 godišnjeg F.S.  iz Prnjavora. O istom je  upoznata patrola PS Odžak koja je potvrdila navode prijave te je protiv izvršitelja KD“ Nabavke ,držanja ili nošenja bez odobrenja vatrenog oružja  i streljiva „ poduzela zakonom predviđene mjere.

  -dana 10.05.2018 godine  u 01.20 sati patrola PS Orašje je u prekoračenju radnog vremena zatekla ug.objekat „RR“ u Donjoj Mahaloj. O istom su sačinili službenu zabilješku  koja će biti distribuirana nadležnom inspektoratu na dalje postupanje.

  -dana 11.05.2018 godine u 09.20 sati PS Orašje je zaprimila prijavu pokušaja suicida 29 godišnjeg Đ.N. iz Tolise u Filipovića ulici u Boku. O istom je upoznat dežurni istražitelj sektora kriminalističke policije MUP-a koji je poduzeo zakonom predviđene mjere dok je navedeni sproveden na liječenje  u Tuzlu.

  -istog dana u 12.15 sati PS Orašje je zaprimila prijavu susjedskih razmirica u Posavskoj ulici u Boku. O istom je upoznata patrola PS Orašje koja je po ovom osnovu  upozorila suprostavljene  susjede.

  -dana 12.05.2018 godine u 02.35 sati PS Orašje je zaprimila prijavu fizičkog oštećenja betonskih cvijetnjaka ispred ug.objekta“Leo“ u Ugljari. O istom je upoznata patrola prometne policije PU Orašje koja je poduzela zakonom predviđene mjere.

  -istog dana u 06.25 sati se u Franjevačkoj ulici u Donjoj Mahaloj dogodila prometna nezgoda koju je krećući se neprilagođenom brzinom uvjetima i stanju puta motociklom uzrokovao 18 godišnji I.K. iz Tolise protiv koga će sukladno težini povreda biti poduzete zakonom predviđene mjere.

  -istog dana u 09.00 sati PS Orašje je zaprimila prijavu oštećenja  bočnog stakla na pmv na autoperionici u Donjoj Mahaloj. O istom je upoznata patrola prometne policije koja je o zaprimljenoj prijavi sačinila službenu zabilješku.

  -dana 12/13.05.2018 godine u vremenu od 23.-03.00 sati službenici policije PU Odžak su provodili lokalnu  akciju pojačane kontrole prometa koja je protekla bez incidenata a o rezultatima ćemo Vas izvijestiti po prispjeću.

  -dana 13.05.2018 godine u 10.00 sati PS Orašje je zaprimila prijavu obiteljskih razmirica u Domobranskoj ulici u Boku. O istom je upoznat policajaca u zajednici koji je suprostavljenu braću upozorio na ponašanje.

  -dana 14.05.2018 godine u 00.20 sati se  u III Ulici u Orašju dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2pmv. Sudionici su razmijenili podatke i popunili europsko izvješće o nezgodama.

  -istog dana u 00.45 sati se na križanju IX i XII Ulice u Orašju dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2 pmv. Sudionici su razmijenili podatke i popunili europsko izvješće o nezgodama.

  U tijeku izvještajnog perioda u vremenu od 07.-13.05.2018  godine  operativna dežurstva organizacionih jedinica MUP-a su zaprimila

  __3__prijave  kaznenih djela, prijavljeni su različiti sadržaji.

  __3__prijave prometnih nezgoda uglavnom uzrokovanih ne poštivanjem  prvenstva prolaza u križanjima.

  __2__prijave narušavanja JRiM, koji je narušavan tučom  .

  __0__prijava zatečenih vozača u alkoholiziranom stanju i lišenih slobode po istom osnovu.

  __7__prijava ostalih događanja , najčešće su prijavljivane susjedske i obiteljske razmirice. Na koncu tijekom analiziranog perioda  ,tj. U vremenu  od 07.-13.05.2018 godine smo zaprimili sveukupno  __15__ prijava    za kompletno područje Županije Posavske što možemo smatrati sigurnim tjednom iza nas.

  GLASNOGOVORNIK
  Josip Dominković
  Mag.Ing.prometa

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti