Više

  Tjedni pregled dnevnih događanja za period 08.-14.06.2020. godine

  Najčitanije

  Dana 09.06.2020. godine u 09.30 sati PU Odžak je zaprimila prijavu krađe šume vlasništvo obitelji Pavić iz Modriče a na lokalitetu “Velje „ u Novom gradu. O istom je upoznat dežurni istražitelj kriminalističke policije PU Odžak koji je poduzeo zakonom predviđene mjere.

  -istog dana u 12.30 sati PS orašje je zaprimila prijavu prometne nezgode koja se dogodila u III ulici u Orašju u kojoj je sudjelovalo parkirano pmv i jedno nn vozilo koje se udaljilo sa lica mjesta a da vozač sa oštećenim nije razmijenio podatke i popunio europsko izvješće o nezgodama. O istom je upoznata patrola prometne policije koja će nakon utvrđivanja identiteta protiv nesavjesnog vozača provesti prekršajni postupak.

  -dana 10.06.2020. godine u 06.50 sati PS Odžak je zaprimila prijavu prometne nezgode koja se dogodila u ulici Redže Škangića u Odžaku u kojoj su sudjelovala 2 pmv. Sudionici su razmijenili podatke i popunili europsko izvješće o nezgodama.

  -dana 11.06.2020. godine u 12.05 sati PS Odžak je zaprimila prijavu fizičkog napada i nanošenje lakših povreda nanesenih 48 godišnjem Agatiću iz Novog Sela izvršenog od strane 21 godišnjeg G.M. iz Novog Sela protiv koga će službenici policije PS Odžak sukladno konstatiranim povredama poduzeti zakonom predviđene mjere.

  -istog dana u 09.10 sati PS Odžak je zaprimila prijavu teške krađ , alata i razni aparata vlasništvo obitelji Brnić iz Brezika. O istom je upoznat dežurni istražitelj kriminalističke policije PU Odžak koji je poduzeo zakonom predviđene mjere.

  -istog dana u 15.30 sati patrola PS Orašje je u prosjačenju u Donjoj Mahaloj zatekla 30 godišnju Huseljićku iz Brke protiv koje je provela prekršajni postupak.

  -istog dana u 23.00 sati PS Odžak je zaprimila prijavu narušavanja jrim tučom ispred diskoteke „New Style“ u Titovoj ulici u Odžaku u kojoj su sudjelovale 3 muške osobe protiv kojih je patrola PS Odžak provela prekršajni postupak.

  -istog dana u 23.40 sati PS Orašje je zaprimila prijavu prometne nezgode koja se dogodila na Gradištima u Tolisi koju je krećući se neprilagođenom brzinom uvjetima i stanju puta uzrokovao vozač pmv 31 godišnji Klaić iz Orašja protiv koga je patrola prometne policije PU Orašje sukladno konstatiranim povredama sudionika poduzela zakonom predviđene mjere.

  -istog dana patrola PS Orašje je pružala asistenciju djelatnicima ŽB Orašje u obliku pratnje psihički bolesne osobe na psihijatriju u Tuzlu što je proteklo bez incidenata.

  -dana 12.06.2020. godine u 00.15 sati PS Odžak je zaprimila prijavu narušavanja jrim u ug.objektu „Hype“ u Titovoj ulici u Odžaku od strane 49 godišnjeg Zilića iz Odžaka protiv koga je patrola PS Odžak provela prekršajni postupak.

  -istog dana u 00.05 sati PS Orašje je zaprimila prijavu razmirica 3 muške osobe iz Orašja. O istom je upoznata patrola PS Orašje koja je po ovom osnovu upozorila na ponašanje 28 godišnjeg M.D. i 33 godišnjeg A.D. iz Orašja.

  -istog dana 12.06.2020. godine u 10.25 sati PS Odžak je zaprimila prijavu narušavanja jrim drskim ponašanjem i vrijeđanjem od strane 58 godišnja R.S. iz Odžaka protiv koje je patrola PS Odžak provela prekršajni postupak.

  -istog dana u 08.15 sati PS Orašje je zaprimila prijavu prometne nezgode koja se dogodila 09.06.2020. godine u Tolisi u kojoj su sudjelovala 2 pmv. Sudionici su razmijenili podatke i popunili europsko izvješće o nezgodama.

  -istog dana u 10.20 sati PS Orašje je zaprimila prijavu razmirica 2 osobe u ulici Bana Jelačića u Vidovicama koje je patrola PS Orašje upozorila na ponašanje.

  -dana 14.06.2020. godine u vremenu od 01-02.00 sati službenici PS Orašje su pružali asistenciju djelatnicima Županijske inspekcijske službe prilikom obilaska ugostiteljskih objekata o čemu su sačinili službenu zabilješku.

  -istog dana u 13.05 sati se u ulici Redže Porobića u Odžaku dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2 pmv a koju je ne poštujući prednost prolaska uzrokovala 52 godišnja A.B. iz Modriče protiv koje je patrola prometne policije PU Odžak poduzela zakonom predviđene mjere.

  -istog dana u 09.20 sati PS Orašje je zaprimila prijavu prometne nezgode koja se dogodila 13.06.2020. godine u 20.00 sati u kojoj su sudjelovala 2 pmv. Sudionici su razmijenili podatke i popunili europsko izvješće o nezgodama.

  U tijeku izvještajnog perioda u vremenu od 08.-14.06.2020 godine operativna dežurstva organizacionih jedinica MUP-a su zaprimila:

  __3__ prijave kaznenih djela, prijavljeni su različiti sadržaji.
  __5__ prijava prometnih nezgoda uzrokovanih na sasvim različite načine.
  __4__ prijave narušavanja jrim koji je ponovno narušavan prosjačenjem.
  __0__ prijava zatečenih vozača u alkoholiziranom stanju i lišenih slobode po istom osnovu.
  __0__ prijava zatečenih migranta na području Županije Posavske.
  Zaprimili smo__4__ prijave ostalih događanja. Na koncu tijekom analiziranog perioda, tj u vremenu od 08.-14.06.2020. godine smo zaprimili sveukupno __16__ prijava građana što smatramo sigurnim tjednom iza nas.

  GLASNOGOVORNIK
  Josip Dominković
  Mag. Ing.prometa

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti